Adres Randki i fotki na Osada.pl
PS
Wezme pod uwage tylko kulturalne wypowiedzi :]

Zwracam honor, ogladłem strone pod Firefoxem i może dlatego coś się źle otworzyło bo jak wrzuciłem 800x600 to mi się boczny suwak utworzył, ale rzeczywiście pod IE tego nie mam (w domu nie mam Firefoxa). Zwracam honor.Co do rozdzielczosci... Nawet nie zagladales do zrodla. Gdybys to zrobil to bys wiedzial, ze wymiary strony nie sa ustawione na sztywno tylko na procenty, tak aby przy kazdej rozdzielczosci bylo na cala szerokosc okna. Wiec i Ci z 800x600 nie musza sie martwic.
Ja nie musze przebywać na stronie 3 godziny, żeby zobaczyć co mi się w niej nie podoba. Gdyż to się rzuca w oczy. Zajmuje się tym 5 lat i od 3 lat (albo i dłużej bo były przecież zmiany) jestem na tym Forum i niektorzy ludzie wielu rzeczy mnie tu nauczyliWybacz ale sie z Toba nie zgodze. Z tego co widze to napisales w kilkunastu tematach w tym dziale i dlatego mysle, ze nie przygladales sie za bardzo stronie, byle dalej.
No to skoro to nie jest theme do php-nuke (a bardzo jest do niego podobny) to popracuj nad lepszą grafiką. Są ogłoszenia na web-giełdach o wykonanie designów. Pogadaj z kimś może uda Ci się dogadać, że za małe pieniądze, zrobi Ci ładny design pod randki bo ten design co masz jest raczej ogólnotematyczny, postaraj się o design który jak tylko użytkownik wejdzie na strone to zobaczy że tam są randki.Grafika jest moja i to nie jest zaden theme do php nuke.
Tak to prawda, zreguły się masowo rejestrują a później przez X czasu nie wchodzą bo są podane namiary. Musisz design przyciągać ich żeby wracali, żeby zostawali na tej stronie. NIe sugeruje teraz że nie masz odwiedzin, ale zmieniając design i robiąc ładniejszą oprawę graficzną na randek napewno będziesz miał ich jeszcze więcej. - Uwierz mi, że estetyka i wygląd strony, takiej strony o randkach są najważniejsze.Ludzie mi sie masowo rejestruja na stronie, wyglad im sie podoba a ja mam zyski wiec widocznie nie ma sie co martwic o onet, interie itd.
Podobny jest uklademBartosz Olszewski pisze:No to skoro to nie jest theme do php-nuke (a bardzo jest do niego podobny) to popracuj nad lepszą grafiką. Są ogłoszenia na web-giełdach o wykonanie designów. Pogadaj z kimś może uda Ci się dogadać, że za małe pieniądze, zrobi Ci ładny design pod randki bo ten design co masz jest raczej ogólnotematyczny, postaraj się o design który jak tylko użytkownik wejdzie na strone to zobaczy że tam są randki.
Wlasnie wnioskuje ze statystyk, ze strona bardzo sie podoba bo kazdy na nia wraca. Wiekszosc, jak sie zarejestruje to juz zostaje na osadzie. A Ty ciagle o tym designie heheBartosz Olszewski pisze:Tak to prawda, zreguły się masowo rejestrują a później przez X czasu nie wchodzą bo są podane namiary. Musisz design przyciągać ich żeby wracali, żeby zostawali na tej stronie. NIe sugeruje teraz że nie masz odwiedzin, ale zmieniając design i robiąc ładniejszą oprawę graficzną na randek napewno będziesz miał ich jeszcze więcej. - Uwierz mi, że estetyka i wygląd strony, takiej strony o randkach są najważniejsze.