Witam!
Poszukuję osób, które chciałyby za darmo zostać redaktorami nowego seriwsu webmasterskiego. Mogę ewentualnie zaoferować link na każdej podstronie. Redaktor pisze artykuły o tematyce webmasterskiej. Przy zgłoszeniach proszę podać swoją specjalność (np.html, php).
Poszukuję również grafika, który wykonałby dla mnie design wzamian za button na każdej podstronie oraz informacje w stopce.
Kontakt [email protected].
Czekam na zgłoszenia.
[Współpraca]Serwis Webnet
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
Re: [Współpraca]Serwis Webnet
ile tych serwisow webmasterskich jeszcze powstanie?
ludzie co wy z tymi serwisami?
zrobcie jakis serwis o kwiatkach albo pszczolce maji
ludzie co wy z tymi serwisami?
zrobcie jakis serwis o kwiatkach albo pszczolce maji
-
Piotr Bandyk
- Nowy

- Kontakt:
To jest tak. Gość nauczy się HTML'a i czasami cssa i myśli że już może tworzyć ów serwis i nie wiadomo co. A tak na prawde to dopiero wierzzchołek góry lodowej. Sam tworze portale korporacyjne itd. Moimo że siedze w tym już 3 lata to uważam, że i tak pewnie wszystkiego nie umiem i są przedemną "nowe lądy do odkrycia".
Wiara dajcie se luz - i tak nikt Ci nie wejdzie na taką stronke - jest porządny webinside:)
Wiara dajcie se luz - i tak nikt Ci nie wejdzie na taką stronke - jest porządny webinside:)
show me (Matrix)omega107 pisze:Sam tworze portale korporacyjne itd. Moimo że siedze w tym już 3 lata to uważam, że i tak pewnie wszystkiego nie umiem i są przedemną "nowe lądy do odkrycia".
@all
macie racje ale to nie dział moja opinia
A co to ma być za współpraca, że ja jestem redaktorem za darmo a Ty jesteś właścicielem serwisu i można powiedzieć, że zgarniasz wszystko. Tyle ile zaoferujesz tyle dostaniesz.
@omega107: zgadzam się z tymi nowymi lądami
pzdr.
@omega107: zgadzam się z tymi nowymi lądami
pzdr.