[Współpraca]Serwis Webnet

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
qacpiweb
Kontakt:

[Współpraca]Serwis Webnet

Post autor: qacpiweb »

Witam!
Poszukuję osób, które chciałyby za darmo zostać redaktorami nowego seriwsu webmasterskiego. Mogę ewentualnie zaoferować link na każdej podstronie. Redaktor pisze artykuły o tematyce webmasterskiej. Przy zgłoszeniach proszę podać swoją specjalność (np.html, php).
Poszukuję również grafika, który wykonałby dla mnie design wzamian za button na każdej podstronie oraz informacje w stopce.
Kontakt [email protected].
Czekam na zgłoszenia.
peterson
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [Współpraca]Serwis Webnet

Post autor: peterson »

ile tych serwisow webmasterskich jeszcze powstanie?
ludzie co wy z tymi serwisami? :-)
zrobcie jakis serwis o kwiatkach albo pszczolce maji :-)
Piotr Bandyk
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Piotr Bandyk »

To jest tak. Gość nauczy się HTML'a i czasami cssa i myśli że już może tworzyć ów serwis i nie wiadomo co. A tak na prawde to dopiero wierzzchołek góry lodowej. Sam tworze portale korporacyjne itd. Moimo że siedze w tym już 3 lata to uważam, że i tak pewnie wszystkiego nie umiem i są przedemną "nowe lądy do odkrycia".

Wiara dajcie se luz - i tak nikt Ci nie wejdzie na taką stronke - jest porządny webinside:)
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

omega107 pisze:Sam tworze portale korporacyjne itd. Moimo że siedze w tym już 3 lata to uważam, że i tak pewnie wszystkiego nie umiem i są przedemną "nowe lądy do odkrycia".
show me (Matrix)

@all
macie racje ale to nie dział moja opinia ;)
masterix
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: masterix »

A co to ma być za współpraca, że ja jestem redaktorem za darmo a Ty jesteś właścicielem serwisu i można powiedzieć, że zgarniasz wszystko. Tyle ile zaoferujesz tyle dostaniesz.

@omega107: zgadzam się z tymi nowymi lądami :)

pzdr.
ODPOWIEDZ