Co forumowicze sądzą o moim dziele
Vieri Portfolio
Re: Vieri Portfolio
Specjaliści zapewne się zaraz wypowiedzą na temat kolorystyki itp itd i pewnie będą mieli rację. Ja zwrócę jednak uwgę na cos co ostatnio jest częste w przypadku różnych portfolio. Tzn. część strony (jak u Ciebie top) odzwierciedla jakąś pasję, "wariację", a reszta strony jest strasznie uporządkowana, aż drażnią oczy te tabele pod linkami.
Nie chcę Cię zrażać ale ten projekt jest do zrobienie od nowa. Naprawdę nie ma co poprawiać. Nie załamuj się.
Nie chcę Cię zrażać ale ten projekt jest do zrobienie od nowa. Naprawdę nie ma co poprawiać. Nie załamuj się.
Tzn??? Moze jakies wskazowki panie delfin

Pierwsza strona. Eee po co ona. Lepiej jakby nie było bo i tak jest pusta.
Okropne kolory, czerwona czcionka na czarnym tlen. Kompletnie nie czytelna... CZcionka w logu. Stylizywana na gotyk, szkoda że skończyło sie na stylizacji. Bo jest brzydka
. Ten ogień w logu. Eee brzydki. Ani on sztuczny ani prawdziwy taki nijaki. Tlo.. wygląda jak jakaś standardowa tekstura z photoshopa, ale tylko wygląda.. W każdym razie brzydkie... Właściwie to ja bym zmienił wszystko 
Okropne kolory, czerwona czcionka na czarnym tlen. Kompletnie nie czytelna... CZcionka w logu. Stylizywana na gotyk, szkoda że skończyło sie na stylizacji. Bo jest brzydka
Nic tu praktycznie nie ma do oceniana.
Jest Tło TOP i to wszystko
Top jest brzydki zrobiony chyba z najprostszych tutoriali do PS.
Okropne kolory tabelek w niektórych działach
Jest Tło TOP i to wszystko
Top jest brzydki zrobiony chyba z najprostszych tutoriali do PS.
Okropne kolory tabelek w niektórych działach
ja nie wiem jaki jest cel tej strony ale na grafiki czy jak to nazwałeś tapety nie mam ochoty nawet patrzec przeciez to jest obleśne
Ja na szczęście nie tracę nadzieji na dobre prace...
Za parę dzionków pochwalę się nową wersją
Może to głupio zabrzmi, ale czytałem ocenę potfolio takiego chłopaka co ma z 14 lat (zreszta nie pamiętam
Dodam że ja mam 15 lat
Pracuję w Corelu PhotoPaincieTop jest brzydki zrobiony chyba z najprostszych tutoriali do PS.
Ten sam adres nowa stronka

O wiele lepiej, no ale rewelacji nie ma.
Napis na LOGO jest jakiś taki rażący.
Beznadziejna nawigacja, chodzi mi o styl (po co te [ ])
Top też bym wymienił no, ale jest lepszy od tamtego
Po przejściu do jakiegoś działu tabela się zmniejsza zasłaniając logo, ustaw statycznie tą tabelke.
Napis na LOGO jest jakiś taki rażący.
Beznadziejna nawigacja, chodzi mi o styl (po co te [ ])
Top też bym wymienił no, ale jest lepszy od tamtego
Po przejściu do jakiegoś działu tabela się zmniejsza zasłaniając logo, ustaw statycznie tą tabelke.
Dalej brzydkie. Tło brzydkie nie pasuje do reszty. To menu czy co to jest, takie sobie widac że robine na siłe. Ja naprawde doradzam zmiane koncepcji 
Hola hola!
Panowie się zapedzili...
Stronka jest ujściem dla moich projektów graficznych...
Poza tym zajmuję się szeroko pojętą dziedziną zwaną programowaniem...
Czyli stronka do d***

Panowie się zapedzili...
Stronka jest ujściem dla moich projektów graficznych...
Poza tym zajmuję się szeroko pojętą dziedziną zwaną programowaniem...
Czyli stronka do d***