Jakich stron brakuje?

Dyskusje pod okiem specjalistów o analizach rynku, strategiach kampanii reklamowych w sieci oraz monitoringu stron WWW.
ODPOWIEDZ
Kosjo
Nowy
Nowy

Jakich stron brakuje?

Post autor: Kosjo »

Witam,jak myślicie jakich stron brakuje w Polskiej sieci ? Ostatnio bardzo dużo pojawiło się stron z programami , a także z logosami itp, a czego tak naprawde brakuje?
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Re: Jakich stron brakuje?

Post autor: Dawid Kulbaka »

rzetelnej i szybkiej informacji bez logosów, dzwonków, linków, smsów i innych takich - to takie moje skromne zdanie
ableorg
Kontakt:

Post autor: ableorg »

A mnie się wydaje, iż w Polskim internecie jest coś takiego jak przerost Formy nad Treścią. Jeśli Strona WWW nie ma ładnej grafiki, nie jest podobna układem do wp czy onetu oraz nie ma ruchomych bajerów to jest uznawana za słabą stronę. I jakoś nikt nie spogląda tu na treść czy przydatność dla osób niedowidzących, oraz funkcjonalność itp. Raczej jak wygląda tak ocenia...

Brakuje stron konkretnych, z dobrą treścią, i szybko się ładujących... Nie sztuka zrobić www o wielkości 90-100kb podstrona, sztuka jest tę samą treść sprzedać za pomocą 20kb...
krzysiek.ka
Nowy
Nowy

Post autor: krzysiek.ka »

ja też mogę powiedzieć czego jest za dużo, ale czego brakuje .... nie wiem byłaby to nisza, którą na pewno ktoś by wykorzystał i zbudował 10000 takich stron
alpha1

Post autor: alpha1 »

Większość polskich stron www to strony "przegadane" tz dużo ozdobników, duzo grafiki a za mało treści konkretnych.
Pozdrawiam
ania
www.urodaizdrowie.com.pl
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dawid Kulbaka »

zgadzam sie, ale brak jest tazke w takich serwisach, lub całkiem osobnych serwisow - wypowiedzi fachowcow, autorytetow z danej branzy...
krzysiek.ka
Nowy
Nowy

Post autor: krzysiek.ka »

zapodaj jakiś przykład, z jakiej branży ??
ODPOWIEDZ