Witam
Chciałbym zamówić skrypty w PHP operujące na bazie MySQL. Co mają robić zamieszczam poniżej w specyfikacji. Sprawa chyba prosta... Proszę podawać oferty cenowe. Moj gg 106915
Specyfikacja:
Na stronie beda 4 "box'y", w kazdym co innego bedzie się wyswietlalo. Fajnie gdyby byl jakis prosty (moze byc recznie w kodzie) sposob na ewentualną zmianę godziny wyswietlania lub dodania drugiego terminu wyswietlania
slowek i zwrotow (tak zeby docelowo byly to godziny 8:00 i 16:00). Na poczatek ustawienia standardowe to pobieranie z bazy o 8:00 raz dziennie. Wszystkie pola są typu text.
Ponizej podaje jakie pola maja byc dodawane do bazy i wyswietlane w poszczegolnych nazwijmy to boxach: (Raz wyswietlony zestaw w boxie nie moze pojawic sie po raz drugi na stronie - moze byc wyswietlanie w kolejnosci dodawania) Oprawa graficzna zarowno strony, na ktorej bedzie wyswietlane i panelu administracyjnego nie ma znaczenia -
wyedytuje ja sam i oprawie grafiką cały kod samemu.
box 1
1. tekst_1
2. tekst_2
3. tekst_3
4. tekst_4
5. tekst_5
box 2
1. tekst_6
2. tekst_7
3. tekst_8
4. tekst_9
5. tekst_10
box 3
1. tekst_11
2. tekst_12
3. tekst_13
4. tekst_14
5. tekst_15
box 4
1. tekst_16
2. tekst_17
3. tekst_18
4. tekst_19
w panelu administracyjnym muszą znalesc sie takie mozliwosci jak:
- dodawanie
- edycja
- kasowanie
sortowanie pierwszych dwóch wg ID czyli wg kolejnosci dodawania, a w dzialu kasowanie wg alfabetu (tych pol z dodatkiem ang)
[zlecę] robótka w PHP + MySQL
-
Dariusz Stenka
- Kontakt:
Re: [zlecę] robótka w PHP + MySQL
Witam. Jestem zainteresowany ofertą. Jeżeli jest w dalszym ciągu aktualna, proszę o kontakt pod adres: intol(malpa)o2.pl lub gg:2504711
Re: [zlecę] robótka w PHP + MySQL
jezeli jeszcze nie zostalo to wykonane to ja rowniez bylbym zainteresowany (kontakt na [email protected])