Chciałbym abyście ocenili nową wersję mojego portfolio.
http://legiafans.net/pitreq/private/
[design] portfolio v3.0
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

Re: [design] portfolio v3.0
Strasznie długo się ładuje.
Nie podoba mi się to zdjęcie, a poza nim to nic praktycznie nie ma.
Nie podoba mi się to zdjęcie, a poza nim to nic praktycznie nie ma.
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
te pomarańczowe paski tak prosto wchodzą w stronę, może jakieś małe obramowanie, cień, cokolwiek.
W przykładowym tekscie jest link, ten kolor jest fatalny i nieczytelny zmień go w css'ach.
Ta grafika (największy element) potwornie długo się ładuje, dla obrazów z większą ilością kolorów, jpg jest lepszym rozwiązaniem.
Strona ogólnie wygląda jakby została wycięta z tła.
W przykładowym tekscie jest link, ten kolor jest fatalny i nieczytelny zmień go w css'ach.
Ta grafika (największy element) potwornie długo się ładuje, dla obrazów z większą ilością kolorów, jpg jest lepszym rozwiązaniem.
Strona ogólnie wygląda jakby została wycięta z tła.
pitreq... powiedz kotre to juz portfolio ??? i na kazdym forum inne... stary..
no ale ok ok.. ocena.
lipa straszna.. (nic nowego) zdjecie.. przez glowe goscia przeswituje pasek zolty.. strona taka mala.. nie pasuje do tla.. no kleska jest i tyle.. calosc do wymiany....
Monika Trawińska: Forum na którym piszesz nazywa się Oceń stronę a nie Oceń osobę...Zatem jakbyś jeszcze nie zrozumiał/a wystawiamy opinie na temat prac a nie ich twórców.
no ale ok ok.. ocena.
lipa straszna.. (nic nowego) zdjecie.. przez glowe goscia przeswituje pasek zolty.. strona taka mala.. nie pasuje do tla.. no kleska jest i tyle.. calosc do wymiany....
Monika Trawińska: Forum na którym piszesz nazywa się Oceń stronę a nie Oceń osobę...Zatem jakbyś jeszcze nie zrozumiał/a wystawiamy opinie na temat prac a nie ich twórców.
-
Wojciech Jurewicz
- Przelotem

- Kontakt:
Długo sie ładuje... Przewijanie nie działa... Linków nie widać... Pozatym po co dwa te same newsy...? No a nic wiecej nie ma... Nie za bardzo mi sie podba...
Jedno mi sie nie podoba. Logo. Człowiek w graniturze, czy białem koszuli w logo już mi sie porostu znudził. Wszczędzie jest coś takiego. Albo człowiek albo komp. Reszta może być.
Jak wchodzę na portfolio (dział) to pisze komunikat
Nic nie działa!
Nawet nie da sie powrócić na Home! Jedyną stronę, która działała przy załadowaniu!
Nie wyszło coś...
Ocena: 2/10 (2 za grafikę)
Nie wiem jak u innych, ale u mnie logo poszło od razu!Blad 404 Strona na serwerach IGC.pl nie istnieje
Nic nie działa!
Nawet nie da sie powrócić na Home! Jedyną stronę, która działała przy załadowaniu!
Ocena: 2/10 (2 za grafikę)