[flash] problem z menu
[flash] problem z menu
Ja wiem, że powstało wiele tutoriali na ten temat, jednak analizujac je, nigdy nie doszlem do oczekiwanego efektu. mianowicie chodzi mi o to, ze mam przycisk. naciskam go i chcialbym zeby tak obok porozrzucone (najlepiej okreslone wspolrz. x i y) pojawily sie inne buttony,a potem naciskajac spowrotem ten button, te porozrzucane sie chowaly. najlepiej zeby one sie pojawialy przez alpha 0 na 100 ; prosze o pomoc
i wyrozumialosc
Re: [flash] problem z menu
w temacie napisałeś "problem z menu", a chyba powinieneś "szukam frajera, który zrobi mi menu".
A prawidłowo powinno być:aqapo pisze:w temacie napisałeś "problem z menu", a chyba powinieneś "szukam frajera, który zrobi mi menu".
lol[szukam] frajer, który zrobi mi menu
Gratuluję wyrozumiałości kolegom. Widać że można na was liczyć.adam pisze:... prosze o pomoci wyrozumialosc
Wszystko ma granice. Także wyrozumiałość...
Moze gdyby adam napisal konkretny problem to bym mu odpowiedzial w miare moich mozliwosci, ale jak mi ktos mowi zeby mu zrobic np. menu to mnie to dobija.
Z tym zjawiskiem należy walczyć. Bo niedługo pojawią się posty typu.
Moze gdyby adam napisal konkretny problem to bym mu odpowiedzial w miare moich mozliwosci, ale jak mi ktos mowi zeby mu zrobic np. menu to mnie to dobija.
Z tym zjawiskiem należy walczyć. Bo niedługo pojawią się posty typu.
Jak zrobic system operacyjny typu windows xp, bo nie moge znalesc tutoriali, a właściwie to wogóle nie szukałem...
dzieki za pomoc od kozaków, ktorzy wszystko wiedza (chyle czoła) juz sobie rozwiazalem ten problem, doradzili mi inni doswiadczeniu, chetni do pomocy, uzytkownicy, na innym forum. p.s. dzieki ci dzikiHL za wsparcie
widac wiesz o co mi chodzi. zreszta aqapo, pomysl logicznie, po co mi ktos ma robic menu, jak to ja sam chce sie nauczyc obslugi flasha i daze w tym kierunku aby to zrobic. poczatki zawsze sa najtrudniejsze, bo wiekszosc patrzy na takiego lamera jak ja z pogarda, nie pamietajac, ze oni tez tak zaczynali. mimo tego pozdrawiam was (bez ironii)
A kto tak powiedział?dzieki za pomoc od kozaków, ktorzy wszystko wiedza (chyle czoła)
No to adam powiedz mi co oczekiwałeś to tym wątku. Że co? Bo tak napisałeś posta że opisałeś menu tak aby ktos mogł ci je zrobic.
Mowie ci ze gdybys opisał konkretny problem to bym postarał sie pomóc ci.
Sugerujesz, że tutaj nie ma pomocych użytkowników?
wink: sugerowalem tak ale widze ze to juz nieprawda, nastepnym razem postaram sie dokladniej formulowac pytania. dzieki za checi
jednak widze ze da sie z toba pogadac 
No i z tobą też da się pogadać.
Pozdro...
Pozdro...