[hosting] 110mb.com kontakt z support

Wymiana doświadczeń i krytyka firm oferujących hosting i domeny internetowe.
ODPOWIEDZ
mz250
Nowy
Nowy

[hosting] 110mb.com kontakt z support

Post autor: mz250 »

Witam. Posiadam stronkę na ich hostingu, niestety nie ma takiej opcji żeby się z nimi skontaktować poprzez email czy tzw. system "help ticket". Czy ktoś z was też ma takie problemy i posiada tam swoje www? Proszę o pomoc. Chce zmienić hasło do konta na tym hostingu, ale nie mogę się zalogować. Dzięki. :cry:
rak33ieta1980

Re: [hosting] 110mb.com kontakt z support

Post autor: rak33ieta1980 »

na stronie www można wysłać tiket...

------------------------
free uk proxy
Ostatnio zmieniony czw paź 07, 2010 2:35 pm przez rak33ieta1980, łącznie zmieniany 1 raz.
mz250
Nowy
Nowy

Post autor: mz250 »

Niestety wysłałem już 2 tikety 2 tygodnie temu i 0 odezwu, może jakieś inne pomysły :?
Piotr GRD
Kontakt:

Post autor: Piotr GRD »

Posiadasz darmowe konto tylko czy też płatne?

Ich polityką w tej chwili jest, że w przypadku darmowego hostingu kontakt/pomoc jest tylko poprzez forum - 110mb.com/forum - link jest mało widoczny, nowy właściciel przesunął go do stopki na stronie głównej.

Kontakt poprzez email i system support ticket jest niby w obecnej chwili tylko dla kont z opłaconymi dodatkowymi opcjami (w starym systemie jednorazowych opłat) i kont "premium" (w nowym systemie opłat miesięcznych/rocznych).

Adresy email jeśli ktoś potrzebuje:
110mb.server [-at-] gmail.com (ten istnieje od samego początku)
support [-at-] 110mb.com (ten został dodany niedawno przez nowego właściciela, nie zawsze działa)

Więc jeśli posiadasz darmowe konto - Twój ticket został najprawdopodobniej zignorowany.
Jeśli posiadasz konto opłacone - najwyraźniej nowy właściciel wcale tak nie usprawnił tego systemu jak się chwalił, że usprawni.

Jestem obecny na 110mb.com od czterech lat, byłem tam do niedawna bardzo aktywnym użytkownikiem forum, więc w niektórych kwestiach mogę poradzić/doradzić osobiście.

---------
PS. Tak przy okazji, może się komuś przyda - prowadzony przeze mnie monitoring serwerów hostingu 110mb.com:
http://110mb.grd.net.pl/server-monitor/
http://grd.net.pl/110mb/server-monitor/
ODPOWIEDZ