P-Folio: reloaded :)
Re: P-Folio: reloaded :)
a fuj!
doceniam, że w końcu pomyślałeś o ludziach z 1024x768 ale teraz jest [cenzura] na 800x600! poza tym - "treść" (jeżeli w ogóle można o takowej mówić) jest tak znikoma, że aż niedostrzegalna. dalej - brak linków do stron, które prezentujesz. ostatni gwóźdź do trumny - dlazego prezentujesz screena z http://hdgraf.tk na http://hdgraf.tk?? przecież to jest ta sama strona!! ocena: 0/10
co zrobić? usunąć. będzie to z pożytkiem dla sieci, a strona [url]res://c:\windows\system\shdoclc.dll/http_404.htm[/url] ładuje się szybciej niż to [...]
doceniam, że w końcu pomyślałeś o ludziach z 1024x768 ale teraz jest [cenzura] na 800x600! poza tym - "treść" (jeżeli w ogóle można o takowej mówić) jest tak znikoma, że aż niedostrzegalna. dalej - brak linków do stron, które prezentujesz. ostatni gwóźdź do trumny - dlazego prezentujesz screena z http://hdgraf.tk na http://hdgraf.tk?? przecież to jest ta sama strona!! ocena: 0/10
co zrobić? usunąć. będzie to z pożytkiem dla sieci, a strona [url]res://c:\windows\system\shdoclc.dll/http_404.htm[/url] ładuje się szybciej niż to [...]
Hygin, sam mówisz o innych stronach "wiocha", a co powiesz na to? Jeszcze większa "wiocha" nie obrażając ludzi ze wsi!
- katastrofalne kolory
- brak treści
- dziwne tło
- jakieś błędy w grafice z prawej strony...
- oczy bolą
Ocena: 1/10 - tło z jakiegoś tutorialu i nic więcej.
- katastrofalne kolory
- brak treści
- dziwne tło
- jakieś błędy w grafice z prawej strony...
- oczy bolą
Ocena: 1/10 - tło z jakiegoś tutorialu i nic więcej.
Masakra. Jak to się mówi kolory oczoje*ne
. Niebieski nigdy nie pasował na czerwone tło! Portfolio i tak nic nie przedstawia.
-
Peryvivo
- Nowy

- Kontakt:
Rozmiar pliku: 453.66 KB (464552 bajtów)
Przydałoby się skompresować...Hygin Delimat pisze:p.s. i poradźcie, co mam zrobić, żeby się szybciej wczytywało.
Poza tym:
- kolory
- linki do obrazków
- wielkość czcionki (tym bardziej tej białej)
- "Obrazek "http://free.of.pl/h/hdgraf/folio/img/back.gif" nie może zostać wyświetlony, ponieważ zawiera błędy." (tekst alternatywny powinien opisywać zawartość obrazka, nie działać jako zastępnik gdy się go nie da załadować; powinno być np. "Tło")
Najprościej i najskuteczniej: potnij grafikę na części i powstawiaj do pojedynczych komórek (może być jako tło). Proste, nie?Hygin Delimat pisze:P.S.: i poradźcie, co mam zrobić, żeby się szybciej wczytywało.
Wszystkie oceny przyjąłem, będę się na nich opierał.... ale mnie i kilku moim znajomym bardziej się podoba to niż to co było poprzedniego razu, więc narazie zostanie...
P.S. wixor... ciekawe dlaczego tylko moje strony oceniasz... lol lol lol
Karol... wstrzymaj się z takimi komentarzami... popatrz na siebie...KaRoL pisze:Hygin, sam mówisz o innych stronach "wiocha", a co powiesz na to? Jeszcze większa "wiocha" nie obrażając ludzi ze wsi!
O wypraszam to sobie...KaRoL pisze:tło z jakiegoś tutorialu i nic więcej.
P.S. wixor... ciekawe dlaczego tylko moje strony oceniasz... lol lol lol
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
Właściwie co tutaj mam oceniać?
To tło ?
Mogę Ci w ciągu kilku godzin setke takich naciachać. Wystarczą odpowiednie filtry w corelu lub photoshopie.
1/10
To tło ?
Mogę Ci w ciągu kilku godzin setke takich naciachać. Wystarczą odpowiednie filtry w corelu lub photoshopie.
1/10
Tych kilku znajomych mnie nie przekonuje. A oceniam tą stronę (bo sie pytałeś małym druczkiem białym kolorem...) bo reprezentuję pewną grupę użytkowników sieci i moje poglądy artystyczne nie są poglądami jakiegoś artysty (czyt. wariata) tylko przeciętnego członka mojej grupy (programistów). A oceny przeciętnych (których jest najwięcej) liczą się o wiele bardziej niż oceny "artystów" (których jest w porównaniu o wiele mniej). Na koniec - nie trzeba tworzyć grafiki, żeby móc ją oceniać. Na koniec dodam, że się staczasz. Było kiedyś o wiele lepiej.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 11, 2004 9:02 pm przez wixor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Michał Fikus
- Przelotem

Cóż, tło wydaje się nie trafione...
Linki: mało wyszczególnione, brzydka czcionka.
Ogólnie za dużo grafiki, która wcale nie wywiera piorunującego wrażenia oraz opini: opłacało się czekać. Nie wiem jak było wcześniej - może rzeczywiście jest lepiej, ale cieszę się, że nie widziałem.
Słabo przemyślana architektura oraz sam projekt (nawiązuje do spostrzeżeń o rozdzielczości - sam nie sprawdzałem).
Co do komentarzy, to Panowie naprawdę nie trzeba być dobrym grafikiem by ocenić co jest ładne a co nie - więc nie dziwie się, że Hygin może wyrażać negatywne opinie o przedstawianych tu projektach - ale wyrażanie negatywnej opini nie oznacza wcale " sam zrobię lepszą". Więc proponuję powstrzymaać się od tego typu komentarzy, choć być może s trafne.
Hygin -> a Ty mógłbyś pisać odważniej - jeśli zastanawia Cię czemu wixior ocenia Twoje projekty - nie pisz tego byle najmniejszą czcionką - piszesz, to pisz otwarcie i spodziewaj się odpowiedzi, być może krytykującej. A jeśli adresowane tylko i wyłącznie do jednego użytkownika (i dlatego taka czcionka) to masz PW.
Linki: mało wyszczególnione, brzydka czcionka.
Ogólnie za dużo grafiki, która wcale nie wywiera piorunującego wrażenia oraz opini: opłacało się czekać. Nie wiem jak było wcześniej - może rzeczywiście jest lepiej, ale cieszę się, że nie widziałem.
Słabo przemyślana architektura oraz sam projekt (nawiązuje do spostrzeżeń o rozdzielczości - sam nie sprawdzałem).
Co do komentarzy, to Panowie naprawdę nie trzeba być dobrym grafikiem by ocenić co jest ładne a co nie - więc nie dziwie się, że Hygin może wyrażać negatywne opinie o przedstawianych tu projektach - ale wyrażanie negatywnej opini nie oznacza wcale " sam zrobię lepszą". Więc proponuję powstrzymaać się od tego typu komentarzy, choć być może s trafne.
Hygin -> a Ty mógłbyś pisać odważniej - jeśli zastanawia Cię czemu wixior ocenia Twoje projekty - nie pisz tego byle najmniejszą czcionką - piszesz, to pisz otwarcie i spodziewaj się odpowiedzi, być może krytykującej. A jeśli adresowane tylko i wyłącznie do jednego użytkownika (i dlatego taka czcionka) to masz PW.
Zaraz mnie szlag trafi!! wixor!! czemu już druga osoba błędnie zapisuje mój nick??
Ostatnio zmieniony pn kwie 12, 2004 11:09 am przez wixor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Przemysław Szymik
- Nowy

Gryghhh, czy ktos na imprezie na****ł Ci do akwarium? Ja wiem że chcesz być "trendy", ale musisz chyba jeszcze dłużej szukać swojego "ja" w sieci.
Proponuje: www.mocnyweb.pl, www.cwd.dk jako okno na światowy design.
Pozdro...
P.S. wixor-> może dlatego że jest "gruga"?;)
Proponuje: www.mocnyweb.pl, www.cwd.dk jako okno na światowy design.
Pozdro...
P.S. wixor-> może dlatego że jest "gruga"?;)
Bo ciekawiło mnie, czy to przeczyta ...kiedyś narzekał na małą czytelnośćMichał Fikus pisze:Hygin -> a Ty mógłbyś pisać odważniej - jeśli zastanawia Cię czemu wixior ocenia Twoje projekty - nie pisz tego byle najmniejszą czcionką - piszesz, to pisz otwarcie i spodziewaj się odpowiedzi, być może krytykującej. A jeśli adresowane tylko i wyłącznie do jednego użytkownika (i dlatego taka czcionka) to masz PW.
Ja bardzo dobrze wiem, dlaczego on tylko mnie ocenia...
THX za opinie...
Skoro taka jest opinia użytkowników netu to nie będę się opierał na przeciwnej opini plastyków.
P.S.
To był experyment.... Nie mogę cały czas tworzyć tego samego.dcooper pisze:Ja wiem że chcesz być "trendy", ale musisz chyba jeszcze dłużej szukać swojego "ja" w sieci.
-
Przemysław Szymik
- Nowy

No tak, ileż razy można skopiować siebie samego?:)
Błe
Mój dywan po imprezie, zalany czerwonym winem wyglądał "troche" lepiej niż twoje tło
. Określenie Dcoopera jest jak najbardziej trafne. Ja proponuje Ci zluzować z najnowszymi trendami, bo i tak przecholowałeś z nimi tutaj... Nie podoba mi sie wogóle