[JavaScript] Blokowanie zawartości w IE.
[JavaScript] Blokowanie zawartości w IE.
Witam, mam marną wiedzę na temat JavyScript, nie stosuję w ogóle, ale musiałem użyć gotowego skryptu, który oczywiście świetnie działa, tylko niestety w IE wyskakuje mi ciągle żółty pasek z informacją, że z powodów bezpieczeństwa ograniczył plikowi możliwośc wyświetlania zawartości aktywnej... itd. Wiem, że można klikąć w ten pasek, zgodzić się na zablokowaną zawartość lub w samych ustawieniach IE zrobić to na stałe, jednak nie o to mi chodzi. Nie chcę zmuszać wszystkich użytkowników, którzy mają domyśle ustawienia IE, aby za każdym razem klikali w jakiś zółty pasek. Pytanie pewnie banalne, ale jak zaznaczyłem nie mam pojęcia o JavieScript. Proszę o podpowiedź, co się robi, żeby w IE nie wyskakiwały takie komunikaty. W sensie oczywiście samego kodu strony. Z góry dziękuję za pomoc!
Re: [JavaScript] Blokowanie zawartości w IE.
nie ma czegos takiego jak cudowna linijka, czy dwie kodu, która rozwiąże takie "problemy"
mozesz albo zrezygnować z tego skryptu, albo próbować zmieniac w nim to co powoduje te monity
mozesz albo zrezygnować z tego skryptu, albo próbować zmieniac w nim to co powoduje te monity