A o to moje pierwsze pytania :
1.Niestety adres który najbardziej pasuje pod którym chciałem zarejestrować domenę jest już zajęty, powiedzmy nazwastrony.com. Z bardziej odpowiednich pozostają jeszcze wolne nazwa-strony.com oraz nazwastrony.net. Czy ma to jakiś ważniejszy wpływ na liczbę wyświetleń a jeśli tak na którą z tych wolnych domen te porównanie wychodzi na korzyść ?
2. HTML, PHP ,Flash a może jeszcze inne ? Z jakiego rozwiązania radzicie mi skorzystać aby spełniały zadania wymienione wyżej.
3. Czy do strony PHP lub HTML można dodawać elementy animacji (np. efekt wciśnięcia przycisku w menu)
4. Czy istnieją jakieś programy do administrowania stroną z gotowym już szablonem ?
5. Na tą chwilę nie posiadam właściwie żadnej wiedzy na temat tworzenia jakichkolwiek stron internetowych. Mam dostęp do paru e-booków na temat podstaw PHP i dość bogatą ale ogólną wiedzę o komputerze. Czy z takim poziomem startowym powinienem w ogóle brać się za tworzenie tej strony czy dać zarobić parę stówek komuś kto się na tym autentycznie zna.
Pozdrawiam Cossack.PL