[Skrypt]CMS
-
htmlowiecii
- Nowy

[Skrypt]CMS
prosty system zarządzania treścią grafikę dopracuję później
http://www.myporsche.yoyo.pl/
http://www.myporsche.yoyo.pl/
Re: [Skrypt]CMS
Co to jest>?<
To strona wykonana przez kogoś kto pomaga innym a sam zrobił taką stronkę to coś nie tak.
Na razie nie będę komentował

To strona wykonana przez kogoś kto pomaga innym a sam zrobił taką stronkę to coś nie tak.
Na razie nie będę komentował
Niezły oczoje& 
R.
R.
nice... tylko jeszcze logowanie, haslo potrzebne
edit: ludzie... to nie jest pokaz designu tylko dzialania skryptu. Jak tylko bedzie jeszcze hasło dla admina - by tylko on mogl to edytować to będzie bardzo przydatne.
edit: ludzie... to nie jest pokaz designu tylko dzialania skryptu. Jak tylko bedzie jeszcze hasło dla admina - by tylko on mogl to edytować to będzie bardzo przydatne.
-
htmlowiecii
- Nowy

no pracuje nad prawidłowym działaniem skryptu logowania
Sam skrypt to zawodowy.
Ale trochę grafiki brak i niestety duży minuś bo te kolory aż się gryzą
Strona fatalna ale skrpyt przyzwoity poczekam na coś lepszego, mam nadzieję że uda Ci się coś lepszego wykombinować
Pozdro
Ale trochę grafiki brak i niestety duży minuś bo te kolory aż się gryzą
Strona fatalna ale skrpyt przyzwoity poczekam na coś lepszego, mam nadzieję że uda Ci się coś lepszego wykombinować
Pozdro
-
htmlowiecii
- Nowy

czyli czepiacie się tylko grafiki która nie była przedmiotem oceny. Ja mam kod i widzę więcej luk
a bardziej stonowane kolory to kwestia chwili.
-
ooo_michal
- Przelotem

A ja tam zgłaszam błąd w skrypcie...
spróbuj sobie wstawić np. <p class="jakas klasa">
edytuj - mamy <p class=\"jakas klasa\">
zapisz
edytuj - mamy <p class=\\\"jakas klasa\\\">
...
Chyba wiadomo co będzie dalej
I przy każdym zapisywaniu dodaje na końcu pustą linię.
Ale fakt, mógłbyś wstawić jakąś czytelną grafikę. Zwykły czarno-biały byłby lepszy...
spróbuj sobie wstawić np. <p class="jakas klasa">
edytuj - mamy <p class=\"jakas klasa\">
zapisz
edytuj - mamy <p class=\\\"jakas klasa\\\">
...
Chyba wiadomo co będzie dalej
I przy każdym zapisywaniu dodaje na końcu pustą linię.
Ale fakt, mógłbyś wstawić jakąś czytelną grafikę. Zwykły czarno-biały byłby lepszy...
Proszę Cię abyś ustawił białe tło i czarną czcionkę
bo teraz to nic nie widać
Pamiętaj jak nie jesteś dobrym grafikiem to niech twoja strona będzie prosta i złożona z samych kolorków i to nie gryzących się
Co do skryptu to widzę rozwój ale proszę Cię zmień ten wygląd
Pozdro
bo teraz to nic nie widać
Pamiętaj jak nie jesteś dobrym grafikiem to niech twoja strona będzie prosta i złożona z samych kolorków i to nie gryzących się
Co do skryptu to widzę rozwój ale proszę Cię zmień ten wygląd
Pozdro
-
htmlowiecii
- Nowy

przez parę dni będziecie mogli widzieć stronkę bez arkusza stylów
oceńcie sami
oceńcie sami
Nie chodziło mi o usunięcie ale tak szczerze to i tak jest teraz lepiej
Zrób pierw jakąś czytelna grafę proszę a potem skrypt

Zrób pierw jakąś czytelna grafę proszę a potem skrypt
-
htmlowiecii
- Nowy

Chyba poszukam grafika do współpracy

Grafiki być nie musi, ramki, ewentualnie jakieś tło szarawe dla odróżnienia. Jak już zrobisz skrypt jaki Ci pasuje to można się bawić w style graficzne.
W końcu to nad skryptem pracujesz prawda ?
Potem można się bawić w upiększenia.
W końcu to nad skryptem pracujesz prawda ?
Potem można się bawić w upiększenia.
-
ooo_michal
- Przelotem

Fajnie, że jest logowanie ale coś jest nie tak. Po zalogowaniu przekierowuje do edycji strony głównej. Poza tym coś jest nie tak z kodowaniem znaków - na stronie logowania i edycji występują krzaczki.
A co do grafiki. Popieram gorylka. Delikatne akcenty ułatwiające w orientacji byłyby dobre. I nic więcej. Bardziej zaawansowana grafikata zadanie na późniejszy etap.
//edit
I jeszcze coś. Niezależnie jakie hasło wpisuję przekierowuje mnie na stronę edycji danych.
A co do grafiki. Popieram gorylka. Delikatne akcenty ułatwiające w orientacji byłyby dobre. I nic więcej. Bardziej zaawansowana grafikata zadanie na późniejszy etap.
//edit
I jeszcze coś. Niezależnie jakie hasło wpisuję przekierowuje mnie na stronę edycji danych.
htmlowiecii, rzucę Ci jeden mój projekt który miałem na zaliczenie przedmiotu. Popatrz, oceń, będziesz chciał to podrzucę Ci kod.
Kod wymaga odchudzenia, optymalizacji i troszkę innych rozwiązań jak obecnie był pisany na szybkiego bo w końcu cms miał chodzić a kod nie wchodził w ocenę.
Także o ile możesz zapożyczyć koncepcje o tyle lepiej nie zapożyczaj rozwiązań w PHP bo możesz się przejechać.
Link leci na PW
Kod wymaga odchudzenia, optymalizacji i troszkę innych rozwiązań jak obecnie był pisany na szybkiego bo w końcu cms miał chodzić a kod nie wchodził w ocenę.
Także o ile możesz zapożyczyć koncepcje o tyle lepiej nie zapożyczaj rozwiązań w PHP bo możesz się przejechać.
Link leci na PW