Mam propozycję aby utworzyć nowe temat na forum na temat Swish-a
jest to program funkcjonujący w technologii flash i jest on już dosyć popularny a strasznie mało informacji jest na jego temat na różnych forum-ach( choć często wyśmiewany przez użytkowników Flasha MC z pewnością tych którzy nie mieli przyjemności bardziej zagłębić się w ten program, ostatnia wersja Swish max ma taki ogrom możliwości że przyprawia o zawrót głowy do tego porównanie ceny Swish max a Flash-a MX jest bez konkurencyjna co na pewno wpłynie na jego popularności .
PS
Nie twierdze tu że Swish jest lepszy czy że Flash gorsz bo nie chodzi o to w czym pracujemy tylko jaki jest efekt końcowy naszej pracy.)
Ppropozycję aby utworzyć nowe temat na forum na temat SWiSHa
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

Re: Ppropozycję aby utworzyć nowe temat na forum na temat SWiSHa
jest dział webdesign&flash, tam można zadawać pytania związane również ze swish`em
ja jestem przeciwny, bo skoro malo ludzi go uzywa to bedzie malo pytan, a skoro bedzie malo pytan, to nie ma sensu robic osobnego dzialu, a zapytania mozna zmiescic na forum graficznym.
Jestem przeciwny za takim czymś. Mało osób korzysta z takiego programu, poza tym ma on małe możliwości - praktycznie nadaje się tylko do jakiegoś animowanego napisu na stronę - po nic więcej. Opcji ma mało i ogólnie wszystko trzeba robić w połowie - drugą połowę wykonuje program.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Nie ma chyba sensu tworzyć cos dla Swisha, bo chcac czy nie chac jest od powiazany z technologia FLASH, a takie forum juz mamy, ale dzieki za propozycję 
Mam inną propozycję. Moglibyście rozdzielić webdesign od flasha?
Ja bym w ogóle wywalił flasha z tego portalu a najlepiej gdyby flash nigdy nie powstał. Oczywiście, jestem przeciw