CMS w Nazwa.pl

Tematy, które tyczą się webmasterstwa, a nie pasują do konkretnych działów.
symarch

CMS w Nazwa.pl

Post autor: symarch »

Witam, zastanawiam się nad wykupieniem serwera+gotowego CMS-a w Nazwa.pl. Czy ktoś z Was mam może doświadczenia z tym produktem i czy go poleca?
zakręcony
Nowy
Nowy

Re: CMS w Nazwa.pl

Post autor: zakręcony »

w promocji cms jest darmowy, dowiedz się czy po roku bedziesz opłacał jakiś abonament za korzystanie z tego cms'a

nawet jeżeli nie to raczej na pewno mozesz go uzywac tylko na ich serwerach, a to oznacza, ze jak przestanie Ci odpowiadać ich usługa to zostajesz bez strony, oczywiście za serwer czy na nazwie czy gdzie indziej będziesz i tak płacił, pytanie czy to Ci się będzie kalkulowało ;)
symarch

Post autor: symarch »

Dzięki za odpowiedź, a może znasz jakiś wdrożony projekt z ich oferty? albo polecasz inny płatny CMS?
zakręcony
Nowy
Nowy

tu możesz popatrzyć jak to wyglada w zyciu http://www.google.pl/search?sourceid=na ... +netart%22

co do innych płatnych czy nawet darmowych, to nic nie zaproponuję, bo nie mam z nimi do czynienia, a nie chcę polecać coś czego nie znam ;)
gorylek
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: gorylek »

Generują zatrważającą ilość zapytań do bazy. Tyle wam powiem.
zakręcony
Nowy
Nowy

ich bazy ;)

ale w związku z tym, ciekawe czy jak ktos juz obciąża te bazki tymi zapytankami, ma na przykład bardzo odwiedzalną stronę, to czy też wysyłają meila w stylu:

Pana oskryptowanie strony w znaczący sposob obciąża nasze serwery
w związku z tym prosimy je poprawić, albo będziemy zmuszeni rozwiązac z Panem umowę :]
ODPOWIEDZ