Proszę...o choc kilka linków do hosterów DARMOWYCH STRON WWW
Chodzi mi o takie żeby były darmowe..
Domeny
Re: Domeny
to zaczyna być żałosne, już w poprzednim temacie (do którego jest odsyłacz) jasno i wyraźnie podałem listę serwerów wraz z tym, który jest momim zdniem bardzo dobry
panowie!
jeśli kogos odsyłacie do gogoli to sami się zastanówcie. Też mnie tak odsyłano bo chciałem zainstalowac joomlę. Testowałem zakładałem konta i nic, zawsze były jakieś ograniczenia! - czy to nie strata czasu? nie lepiej podac coś sprawdzonego?
btw: dla przypomnienia
zobacz sobie tutaj masz listę serwerów
ja polecamto miejsce
pozdrawiam
panowie!
jeśli kogos odsyłacie do gogoli to sami się zastanówcie. Też mnie tak odsyłano bo chciałem zainstalowac joomlę. Testowałem zakładałem konta i nic, zawsze były jakieś ograniczenia! - czy to nie strata czasu? nie lepiej podac coś sprawdzonego?
btw: dla przypomnienia
zobacz sobie tutaj masz listę serwerów
pozdrawiam
Prawda ale prawda jest taka że takich tematów jest na tony. Jeżeli szukamy darmowego hostingu to google naszym przyjacielem jest.
Ja rozumie że ktoś zakłada temat w którym pyta o hostingi z konkretną wersją php/mysql, konkretnym transferem, bez konkretnych ograniczeń a tu po prostu hosting...
Moje zdanie - trzeba by pozbierać co ciekawsze oferty, wsadzić w ten dział i przykleić na samą góre.
Ja rozumie że ktoś zakłada temat w którym pyta o hostingi z konkretną wersją php/mysql, konkretnym transferem, bez konkretnych ograniczeń a tu po prostu hosting...
Moje zdanie - trzeba by pozbierać co ciekawsze oferty, wsadzić w ten dział i przykleić na samą góre.
prawda prawda takich tematów jest od groma, ale nie broniłbym tak wściekle swojego zdania gdyby nie to ze sam pisałem o pomoc odsyłano mnie do spisów z darmowym hostingiem + szukałem w googlach i naprawde nie dawało to efektu. w konsekwencji załozyłem mnóstwo kont gdzie uploadowłem joomle [12mb] i instalowałem i kobinowałem gdyby 12 mb przemnozyc przez 12mb i dodac ze joomla to mnóstow plików - to była to strata mojego czasu
pozdrawiam
pozdrawiam