[ocena] lukasz.klamstwo.org

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
flameboy
Kontakt:

[ocena] lukasz.klamstwo.org

Post autor: flameboy »

tak jak w temacie - proszę o ocenę mojego bloga
unkown_human

Re: [ocena] lukasz.klamstwo.org

Post autor: unkown_human »

Po:
1. Drugim razem podaj adres stronki w topicu a nie w adresie.
1a. Masz szczescie ze chcialo mi sie zaznaczac, kopiowac adres z topicu i wklejac do przegladarki zeby wejsc na twoja stronke do oceny.
1b. Innym moze sie nie chciec i zebys pozniej sie nie dziwil ze malo ludzi odpowiada
1c. Widac ze jestes poczatkujacym userem...

2. Hmm jak na prywatna stronke i blog...to moze byc. Wycentrowalbym jeszcze calosc i zamiast obecnego koloru tla zastosowalbym cos lzejszego, moze jakis pastelo-podobny. A najlepiej jakis gradient....jednolite kolory powoli wychodza z mody a gradienty nadaja lepszego efektu.

3. Najbardziej to tam podoba mi sie fotka A. Jolie :lol:

Pzdr.
flameboy
Kontakt:

Post autor: flameboy »

1. Drugim razem podaj adres stronki w topicu a nie w adresie.
1a. Masz szczescie ze chcialo mi sie zaznaczac, kopiowac adres z topicu i wklejac do przegladarki zeby wejsc na twoja stronke do oceny
hm.. a nie łątwiej było kliknąć na dole przy adresie strony?? rozumiem, że mało wygodnie to zrobiłem, ale nie przesadzajmy...

a Jolie to specjalnie jest :D
unkown_human

Post autor: unkown_human »

Wiesz...mogles podac inna strone domową a co innego do oceny. Osobiscie to nie zwracam uwagi na te przyciski na dole ;)
No ale jak sie podaje cos do oceny to sie podaje adres.

Pzdr.
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Wg. mnie to tu nie ma nic do oceniania.
Jedna tabela podzielona na dwie kolumny, a w tych kolumnach po jednej mniejszej tabelce.
Bez przesady! Co tu oceniać? Design? :lol:

Ocena: 1/10
Narzil
Nowy
Nowy

Post autor: Narzil »

Stronka jest kiepska, troche tekstu linki i tyle... Zmień ją.
1+/10...
templer
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: templer »

Faktycznie raczej nie ma co oceniać... cała zawartość jakby "rozrzucona" na płaszczyźnie i praktycznie brak zawartości...

Pozdrower
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Widzę, że "strona"/"blog" się zmienił(a).
Ale nadal jest bardzo słabo. Aktywny tylko jeden link, w dodatku ten najmniej dla mnie ciekawy. Jak na niego wejdę, to strona jest w zupełnie innym miejscu niż przedtem - czyli źle zbudowana podstrona; nie jest zrobiona na takim samym "szkielecie" jak strona główna.
Nie mam pojęcia czym są te ciapy w topie.
Teksty są do bani, nie przestrzregasz zasad języka polskiego, budujesz niestylistyczne zdania, w dodatku stosujesz "uśmieszki", które nie są najlepiej wyglądające. Lepiej zastąpić je jakimiś gifami tak jak np. w gg.
Menu też jest do kitu. Te bezsensowne teksty "jam jest", "tam jest", "tu jest". Co to w ogóle znaczy? :?
W niektórych miejscach na stronie nie ma polskich znaków, lub są dziwne znaczki (złe kodowanie).
Ocena: 1+/10 (łau!) 8)
ODPOWIEDZ