[ocena] lukasz.klamstwo.org
[ocena] lukasz.klamstwo.org
tak jak w temacie - proszę o ocenę mojego bloga
-
unkown_human
Re: [ocena] lukasz.klamstwo.org
Po:
1. Drugim razem podaj adres stronki w topicu a nie w adresie.
1a. Masz szczescie ze chcialo mi sie zaznaczac, kopiowac adres z topicu i wklejac do przegladarki zeby wejsc na twoja stronke do oceny.
1b. Innym moze sie nie chciec i zebys pozniej sie nie dziwil ze malo ludzi odpowiada
1c. Widac ze jestes poczatkujacym userem...
2. Hmm jak na prywatna stronke i blog...to moze byc. Wycentrowalbym jeszcze calosc i zamiast obecnego koloru tla zastosowalbym cos lzejszego, moze jakis pastelo-podobny. A najlepiej jakis gradient....jednolite kolory powoli wychodza z mody a gradienty nadaja lepszego efektu.
3. Najbardziej to tam podoba mi sie fotka A. Jolie
Pzdr.
1. Drugim razem podaj adres stronki w topicu a nie w adresie.
1a. Masz szczescie ze chcialo mi sie zaznaczac, kopiowac adres z topicu i wklejac do przegladarki zeby wejsc na twoja stronke do oceny.
1b. Innym moze sie nie chciec i zebys pozniej sie nie dziwil ze malo ludzi odpowiada
1c. Widac ze jestes poczatkujacym userem...
2. Hmm jak na prywatna stronke i blog...to moze byc. Wycentrowalbym jeszcze calosc i zamiast obecnego koloru tla zastosowalbym cos lzejszego, moze jakis pastelo-podobny. A najlepiej jakis gradient....jednolite kolory powoli wychodza z mody a gradienty nadaja lepszego efektu.
3. Najbardziej to tam podoba mi sie fotka A. Jolie
Pzdr.
hm.. a nie łątwiej było kliknąć na dole przy adresie strony?? rozumiem, że mało wygodnie to zrobiłem, ale nie przesadzajmy...1. Drugim razem podaj adres stronki w topicu a nie w adresie.
1a. Masz szczescie ze chcialo mi sie zaznaczac, kopiowac adres z topicu i wklejac do przegladarki zeby wejsc na twoja stronke do oceny
a Jolie to specjalnie jest
-
unkown_human
Wiesz...mogles podac inna strone domową a co innego do oceny. Osobiscie to nie zwracam uwagi na te przyciski na dole 
No ale jak sie podaje cos do oceny to sie podaje adres.
Pzdr.
No ale jak sie podaje cos do oceny to sie podaje adres.
Pzdr.
Wg. mnie to tu nie ma nic do oceniania.
Jedna tabela podzielona na dwie kolumny, a w tych kolumnach po jednej mniejszej tabelce.
Bez przesady! Co tu oceniać? Design?
Ocena: 1/10
Jedna tabela podzielona na dwie kolumny, a w tych kolumnach po jednej mniejszej tabelce.
Bez przesady! Co tu oceniać? Design?
Ocena: 1/10
Stronka jest kiepska, troche tekstu linki i tyle... Zmień ją.
1+/10...
1+/10...
Faktycznie raczej nie ma co oceniać... cała zawartość jakby "rozrzucona" na płaszczyźnie i praktycznie brak zawartości...
Pozdrower
Pozdrower
Widzę, że "strona"/"blog" się zmienił(a).
Ale nadal jest bardzo słabo. Aktywny tylko jeden link, w dodatku ten najmniej dla mnie ciekawy. Jak na niego wejdę, to strona jest w zupełnie innym miejscu niż przedtem - czyli źle zbudowana podstrona; nie jest zrobiona na takim samym "szkielecie" jak strona główna.
Nie mam pojęcia czym są te ciapy w topie.
Teksty są do bani, nie przestrzregasz zasad języka polskiego, budujesz niestylistyczne zdania, w dodatku stosujesz "uśmieszki", które nie są najlepiej wyglądające. Lepiej zastąpić je jakimiś gifami tak jak np. w gg.
Menu też jest do kitu. Te bezsensowne teksty "jam jest", "tam jest", "tu jest". Co to w ogóle znaczy?
W niektórych miejscach na stronie nie ma polskich znaków, lub są dziwne znaczki (złe kodowanie).
Ocena: 1+/10 (łau!)
Ale nadal jest bardzo słabo. Aktywny tylko jeden link, w dodatku ten najmniej dla mnie ciekawy. Jak na niego wejdę, to strona jest w zupełnie innym miejscu niż przedtem - czyli źle zbudowana podstrona; nie jest zrobiona na takim samym "szkielecie" jak strona główna.
Nie mam pojęcia czym są te ciapy w topie.
Teksty są do bani, nie przestrzregasz zasad języka polskiego, budujesz niestylistyczne zdania, w dodatku stosujesz "uśmieszki", które nie są najlepiej wyglądające. Lepiej zastąpić je jakimiś gifami tak jak np. w gg.
Menu też jest do kitu. Te bezsensowne teksty "jam jest", "tam jest", "tu jest". Co to w ogóle znaczy?
W niektórych miejscach na stronie nie ma polskich znaków, lub są dziwne znaczki (złe kodowanie).
Ocena: 1+/10 (łau!)