Skrypty na hosting

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
SuperNet

Skrypty na hosting

Post autor: SuperNet »

Witajcie

Mam na sprzedarz pakiet skryptów na hosting. (Robiłem je dla jednego gostka lecz późńiej się wycofał :( ) W skład tych skryptów wchodzi :

:arrow: Formularz
Dzięki temu klienci będą mogli składać ofertę na zakup serwera. Po wypełnieniu formularza dostanie on potwierdzający list elektroniczny a ty(administrator) dostaniesz wszystkie jego dane.

:arrow: System Pytań i Odpowiedzi
Dzięki temu systemowi twój pracownik będzie mógł odpowiadać na pytania klientów. System składa się z dwóch części. Części 1 w której znajdują się gotowe pytania które dodaje twój pracownik podając login i hasło do panela dodającego gotowe pytanie i odpowiedź. Oraz częsci 2 w której klient składa swoje pytanie do twojego pracownika oczekując odpowiedzi.

Aktualnie są stworzone te dwa skrypty lecz jest tworzony kolejny:

:arrow: Panel Klientów dla Administratora
Panel ten kiedy się do niego zaloguje administrator pokazuje całą listę twoich klientów ze wszystkimi damymi (Imię, Nazwisko, Adres, Nazwę pakietu hostingowego) dzięki czemu masz nad nimi pełną kontrolę. Możesz dodawać nmowych klientów, edytować i usuwać a także kontaktować się z nimi za pomocą e-mail a

Te wszystkie skrypty ułatwią twoją pracę jako administratora firmu hostingowej a także możesz je wykorzystać nie tylko w "tym biznesie" Każdy skrypy posiada łatwą instrukcę obsługi dzięki której dostosujesz go do własnych potrzeb.

Zainseresowane osoby proszę o kontakt przez prywatną wiadomość lub komunikator Gadu-Gadu (nr. 2823735). Proszę nie zamieszczać dodatkowych OT gdyż wiem, żę moderatorzy tego nie lubią 8)
ODPOWIEDZ