witam! jest to początek strony, niedawno zacząłem uzupełniać dane, warto abyście teraz dali mi jakieś wskazówki, co mogę poprawić itp, bo jak już skończe robić, to może być za dużo do roboty...
szału nie ma, ale kumple mnie prosili abym zrobił jakąś strone ponieważ kibicujemy tej drużynie (sam gram w niej)
Ogólnie to krzywo wycięte te zakola, typografia też jakaś taka nijaka taka, a już ta płaskorzeźba w topie przy napisie Olimpia Dąbrowa porażka totalna.
Popieram - flash pasuje do tej strony jak pięść do oka. Wygląd niestety raczej odstrasza niż zachęca. Wygląda jakby była robiona cała we flashu. A grafiki lepiej robić w innym programie - chociażby z tej samej rodziny produktów we Fireworks bo ma dużo większe możliwości i potem przeniosić je do Flasha. Strona aż się prosi o zrobienie jej w php/html/css. No chyba, że treść będzie stała na co się raczej nie zapowiada. Wtedy php odpada. Jak nie umiesz programować to zciągnij sobie darmowego cms'a np: Fusion, wybierz skórkę i ewentualnie ją trochę przystosuj do swoich potrzeb.
ogólnie grafikę robiłęm w ps, wydawało mi się że w flashu będzie najłatwiej, wystarczy wpisywać newsy itp, a z klatkami i przejsciami raczej problmów nie mam.