[projekt] stronka klanowa
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
Re: [projekt] stronka klanowa
estetyczna praca, prosta ale przyjemna dla oka. Czcionka w contencie mogłaby być jaśniejsza (nie trzebaby się tak wpatrywać w tekst)
Bardzo dobre zestawienie kolorów (ten czerwono-pom & szary) - lubię takie.
ocena:
7/10
Bardzo dobre zestawienie kolorów (ten czerwono-pom & szary) - lubię takie.
ocena:
7/10
Ten pomarańczowy kolor cały czas raził mnie w oczy na tym szarym tle. Proponuję jak już to zastosować dla niego białą poświatę. Jeśli chcesz się dowiedzieć o niej trochę więcej to moge przesłać ci kod jak ją uzyskać.
Aaa...
zapomniałbym o ocenie!
8/10
Aaa...
8/10
prosto. moze az za prosto. jesli ulozyc by tekst 2 kolumnowo lub 1 kolumna + 2 kolumny pod nia (no co by tam mialo byc to juz ni moja brocha
) i przybajerowac (ikonki, logo ?) + cos fajnego po prawej (ale nie wiesniacka sonda lub te okropne banery co tam sa na dole) to mysle ze optycznie fajnie by sie to moglo zapelnic...
naglowek tez jednak przydalo by sie zapelnic wiekszym tytulem... wchodze, patrze, i co to jest ?
takze ten baner na srodku - czym dluzej patrze tym mi tam mniej pasuje (wogole jak jeszcze sie dluzej przyjze to kompletnie pojade... wiec juz dosc
)
ps: sama grafa topu - to twoje dzielo ? anyway klimatem i wykonaniem przypomina troche zajawki z 2a (mowie o tapetach)...
ps: nie sluchaj tylko karola z tym glowem bo to nie bedzie dobrze wygladac... (choc czytelnosc tego pomaranczu rzeczywiscie zostawia sporo do zyczenia)
oceny nie ma bo wyglada to na jakies 50% dopiero...
naglowek tez jednak przydalo by sie zapelnic wiekszym tytulem... wchodze, patrze, i co to jest ?
takze ten baner na srodku - czym dluzej patrze tym mi tam mniej pasuje (wogole jak jeszcze sie dluzej przyjze to kompletnie pojade... wiec juz dosc
ps: sama grafa topu - to twoje dzielo ? anyway klimatem i wykonaniem przypomina troche zajawki z 2a (mowie o tapetach)...
ps: nie sluchaj tylko karola z tym glowem bo to nie bedzie dobrze wygladac... (choc czytelnosc tego pomaranczu rzeczywiscie zostawia sporo do zyczenia)
oceny nie ma bo wyglada to na jakies 50% dopiero...
tak, nie chcialem pisac wczesniej ale z glowem komninowalem... na tak malej czcionke co niewypal. Oczywiscie grafika w topie nie jest moja, jest to tapeta z war3. Tylko jak tam umiescic ten txt z nazwa klanu?... pokombimbinuje
aha! i tam gdzie sa newsy dorobilem jeszcze jedna kolumne na shoutBOX.
thx
aha! i tam gdzie sa newsy dorobilem jeszcze jedna kolumne na shoutBOX.
thx
Tekst rzeczywiście za mały. proponuje w jakiś estetyczny sposób wyróżnić treśc, lub nadać inne tlo stronie, by w wiekszych rozdzielczosciach odznaczała sie strona (obszar strony) od reszty.
Menu - mogło by być bardziej bogatsze wizualnie, ale prosto i estetycznie.
Ogolnie jestem na plus
Menu - mogło by być bardziej bogatsze wizualnie, ale prosto i estetycznie.
Ogolnie jestem na plus
aktualka : http://80.55.127.74/~kekerott/stuff/maciej_malik/
ps. koniecznie wylaczcie ten gorny pasek
ps. koniecznie wylaczcie ten gorny pasek
Powiem tyle: za skromnie. Stać cię na więcej !!

troche nie pasi mi ta ciemna szarosc
troche nie pasi mi ta ciemna szarosc
Mi się wszystko podoba, nie mam się czego "czepić". 7/10.
Nadal:
- zbyt ciemno,
- zbyt pomarańczowo
- zbyt drażniąco
Popraw ten pomarańcz!
- zbyt ciemno,
- zbyt pomarańczowo
- zbyt drażniąco
Popraw ten pomarańcz!