Przeróbka strony.
-
betweenyou
Przeróbka strony.
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem nowy na tym forum. Jednakże chciałbym często przebywać na tym forum z miłym towarzystwem
Jest to mój pierwszy problem. Otóż proszę zobaczyć stronę www.tibia.com , a chciałbym uzyskać efekt podobny do tej strony : http://blacklist-gm-tauron.bo.pl/ i tam gdy ktoś wpisze swe konto , to ten numer i hasło poleciały by mi na e-majl. Czy ktoś wie jak to zrobić??
Z góry dziękuje. Jednakże poprosiłbym także o nr. GG jeżeli się ktoś zna , bo na forum rozmowa nie jest zbyt wygodna.
Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
Re: Przeróbka strony.
Tam gdzie wykonywana jest rejestracja dodajesz funkcje, ktora wysle dane na maila. Proste. Nie podałeś żadnego kodu więc nie oczekuj precyzyjnej odpowiedzi.gdy ktoś wpisze swe konto , to ten numer i hasło poleciały by mi na e-majl. Czy ktoś wie jak to zrobić??
Nie bądź samolubny. Jesli bedziesz oczekiwac, ze tylko Tobie bedzie sie pomagac, to nie licz, ze w ogole ktos Ci pomoże. Nie lubimy tutaj takich osób. W regulaminie jest napisane, że nie wolno prosić o pomoc na jakiś komunikator czy maila. To samo dotyczy sie wiadomości prywatnych. Jeśli chcesz darmową pomoc to niech skorzystają z tego wszyscy. Nikt nie będzie fundował prywatnych konsultacji.Jednakże poprosiłbym także o nr. GG jeżeli się ktoś zna , bo na forum rozmowa nie jest zbyt wygodna
-
betweenyou
Re: Przeróbka strony.
Tak ale nie o to mi chodziło nieważne. Ale ja w ogóle nie wiem jak taką stronę zrobić bo ta przerobiona strona jest kogoś innego. Ktoś mi powie od początku jak to zrobić