Przeróbka strony.

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
betweenyou

Przeróbka strony.

Post autor: betweenyou »

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem nowy na tym forum. Jednakże chciałbym często przebywać na tym forum z miłym towarzystwem :-D Jest to mój pierwszy problem. Otóż proszę zobaczyć stronę www.tibia.com , a chciałbym uzyskać efekt podobny do tej strony : http://blacklist-gm-tauron.bo.pl/ i tam gdy ktoś wpisze swe konto , to ten numer i hasło poleciały by mi na e-majl. Czy ktoś wie jak to zrobić?? :) Z góry dziękuje. Jednakże poprosiłbym także o nr. GG jeżeli się ktoś zna , bo na forum rozmowa nie jest zbyt wygodna. 8) Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
123456
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: Przeróbka strony.

Post autor: 123456 »

gdy ktoś wpisze swe konto , to ten numer i hasło poleciały by mi na e-majl. Czy ktoś wie jak to zrobić??
Tam gdzie wykonywana jest rejestracja dodajesz funkcje, ktora wysle dane na maila. Proste. Nie podałeś żadnego kodu więc nie oczekuj precyzyjnej odpowiedzi.
Jednakże poprosiłbym także o nr. GG jeżeli się ktoś zna , bo na forum rozmowa nie jest zbyt wygodna
Nie bądź samolubny. Jesli bedziesz oczekiwac, ze tylko Tobie bedzie sie pomagac, to nie licz, ze w ogole ktos Ci pomoże. Nie lubimy tutaj takich osób. W regulaminie jest napisane, że nie wolno prosić o pomoc na jakiś komunikator czy maila. To samo dotyczy sie wiadomości prywatnych. Jeśli chcesz darmową pomoc to niech skorzystają z tego wszyscy. Nikt nie będzie fundował prywatnych konsultacji.
betweenyou

Re: Przeróbka strony.

Post autor: betweenyou »

Tak ale nie o to mi chodziło nieważne. Ale ja w ogóle nie wiem jak taką stronę zrobić bo ta przerobiona strona jest kogoś innego. Ktoś mi powie od początku jak to zrobić
ODPOWIEDZ