Fitness z Beatą
Fitness z Beatą
Proszę o ocenę strony http://student.agh.edu.pl/~randy/fitness/. Bez bicia przyznam się, że grafikiem nie jestem (i nie będę), a strona ma mieć głównie charakter informacyjny.
Re: Fitness z Beatą
jakoś tak pustawo , zrób już na gotowe wtedy bedzie prościej oceniać
Według mnie strona spełnia swoje przeznaczenie, estetyczna i czytelna.
Do czego się przyczepię:
Znikanie menu NA SKRÓTY, w momencie kliknięcia na nie skróty się kończą. Moim zdaniem powinno być ono cały czas widoczne. Wiem, że linki pojawiają się niżej, ale już w innej oprawie i trzeba się wczytać żeby stwierdzić, iż jest to, to samo menu.
W GALERIA ładujesz pełno wymiarową fotkę pomniejszoną za pomocą HTML, wczytuję 465KB czy chcę czy nie, zrób miniaturkę programowo.
Do czego się przyczepię:
Znikanie menu NA SKRÓTY, w momencie kliknięcia na nie skróty się kończą. Moim zdaniem powinno być ono cały czas widoczne. Wiem, że linki pojawiają się niżej, ale już w innej oprawie i trzeba się wczytać żeby stwierdzić, iż jest to, to samo menu.
W GALERIA ładujesz pełno wymiarową fotkę pomniejszoną za pomocą HTML, wczytuję 465KB czy chcę czy nie, zrób miniaturkę programowo.
@Marek_bf dzięki za uwagi, poprawki wprowadziłem.
-
mir123bych
- Nowy

- Kontakt:
strona bardzo prosta ale czytelna. Moim zdaniem za mało treści na stronie głównej a tak to nie ma czego czepiać prosto i tyle