rozruszajcie forum
rozruszajcie forum
zrobilo sie tu strasznie smetnie ... pogoniliscie "postacie" i nic sie nie dzieje ... moze jakas kontrowersyjna opinia, komentarz nazbyt ostry 
-
Michał Fikus
- Przelotem

Re: rozruszajcie forum
Hmm no cóż... coraz mniej czasu - ja przykładowo siedzieć teraz więcej niż 30min dziennie nie będe, a nie samym forum człowiek żyje 
Tu przecież jest cenzuramisz pisze:zrobilo sie tu strasznie smetnie ... pogoniliscie "postacie" i nic sie nie dzieje ... moze jakas kontrowersyjna opinia, komentarz nazbyt ostry
A wyobraz sobie misz, co by bylo, gdyby co po niektorych z tych co aktywniejszych i glosniejszych nie bylo ?! Gdyby zabraklo tych paru osob, to zostaloby chyba tylko pare aktywnych w cieniu, Admini, proletariat i bezrobotni 'Ik Excelencio Moderatis'. To byloby straszne.
edit: inside! odgapiasz moj emblemat!
edit: inside! odgapiasz moj emblemat!
Ty ja go miałem wcześniej
nie zgadzam Copyright by Iniside
. A jutro spotakmy sie w sadzie
:D. Nie jest tak strasznie :] chociaż przyznaje że jakoś ostanio rzadko sie tu pokazuje 
Trafne spostrzeżenie - "nie samym forum żyje człowiek".
ale też tematów brak. nie ma na co odpowiadać bo połowa tematów z "mojego" forum zaczyna się od słów "początkujący w PHP"...... ja niestety nie mam siły żeby wszystko jeszcze raz tłumaczyć.... za stary na to jestem......
ale też tematów brak. nie ma na co odpowiadać bo połowa tematów z "mojego" forum zaczyna się od słów "początkujący w PHP"...... ja niestety nie mam siły żeby wszystko jeszcze raz tłumaczyć.... za stary na to jestem......
mysle ze zbyt malo ludzi wie o tym forum, trzeba by bylo je troche rozreklamowac.
wtedy to sie dopiero zleci cala masa domoroslych pseudo-webmasterow zadajacych pytania typu: "Jak sie tworzy tabele w html ?" Osobiscie mi ktos zadaje takie pytania srednio dwa razy na dzien ostatnio. I mnie to juz wkurza. Reklama, oczywiscie, ale z drugiej strony nalezy pamietac, zeby nie przereklamowac.
moze i tak, ale przeciez forum po to jest, zeby sie czegos nauczyc albo komus pomoc, a jak widzisz w temacie ze jest napisane Jak zrobic tabelke? to nie musisz tego czytac
nie chodzi o to czy ja to czytam czy nie, chodzi o to, ze takie tematy zasmiecaja forum, bo nawet jakbys napisal wytlumaczenie na stronie glownej i zakazal umieszczania takich tematow pod grozba bana to i tak znajda sie tacy *** ludzie, co umieszcza taki topic - i komu to sluzy? nikomu. to czysty chaos w puszce, ktora mozna otworzyc.
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

no racja, tym bardziej, że tematy najczęściej nie brzmią "Jak zrobić tabelkę" tylko "POMOOOCY!!!!!", "HEEELP!!!" itp.Dreen pisze:chodzi o to, ze takie tematy zasmiecaja forum, bo nawet jakbys napisal wytlumaczenie na stronie glownej i zakazal umieszczania takich tematow pod grozba bana to i tak znajda sie tacy *** ludzie, co umieszcza taki topic - i komu to sluzy? nikomu. to czysty chaos w puszce, ktora mozna otworzyc.
misz.. odezwal sie.. opusciles nas jeszcze niedawno
.. kiedys bylo lepiej. zawsze sie cos tu dzialo, teraz jest "profesjonalnie" wiec ludzie sie porozchodzili.. sa lepsze fora, takie realia..
Co prawda wkurzające są tematy pt.: "POMOOOCY!!!" i "HELP"... "Jak zrobić link podświetlany", ale najbardziej mnie wkurzył jeden użytkownik, który nabił sobie w forum "Oceń stronę" 12 postów zupełnie nie wnoszących nic... for example: "zgadzam się z przedmówcą".
-
Monika Trawińska
- Nowy

Ja też nie przestanę ubolewać że to forum nie wygląda już jak za starych dobrych czasów ale niestety nowe zasady zostały wprowadzone, ma to swoje dobre i złe strony, ale wtedy forum było czymś pasjonującym
Teraz czasami mi się poprostu nie chce czytać. Co do tłumaczenia tysięczny raz tego samego, niestety, takie życie 
Mam cichą nadzieję, że jednak jeszcze tu będzie tak jak kiedyś...
Pozdrawiam, szczególnie "starą gwardię"
Howk smoki
Mam cichą nadzieję, że jednak jeszcze tu będzie tak jak kiedyś...
Pozdrawiam, szczególnie "starą gwardię"
Howk smoki
www.linuxweb.linuxindex.pl tam tez nie ma wbrew pozorą zbyt dużo Userów... Ale tam sie coś dzieje... Powiem szczerze to forum sie zbyt ze snobizowało (sprofesjaniało) dlatego tera mało kto tu pisze i jest nudno deliktanie mówiąc...