rozruszajcie forum

Wasze propozycje, uwagi czy prośby w stosunku do redakcji i całego serwisu.
misz
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

rozruszajcie forum

Post autor: misz »

zrobilo sie tu strasznie smetnie ... pogoniliscie "postacie" i nic sie nie dzieje ... moze jakas kontrowersyjna opinia, komentarz nazbyt ostry :P
Michał Fikus
Przelotem
Przelotem

Re: rozruszajcie forum

Post autor: Michał Fikus »

Hmm no cóż... coraz mniej czasu - ja przykładowo siedzieć teraz więcej niż 30min dziennie nie będe, a nie samym forum człowiek żyje :P
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: iniside »

misz pisze:zrobilo sie tu strasznie smetnie ... pogoniliscie "postacie" i nic sie nie dzieje ... moze jakas kontrowersyjna opinia, komentarz nazbyt ostry :P
Tu przecież jest cenzura :D nie wolno pisać kontrowersyjnych opini... W łaśnie to zrobiłem. Możecie napisać co o tym myślicie :d
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Dreen »

A wyobraz sobie misz, co by bylo, gdyby co po niektorych z tych co aktywniejszych i glosniejszych nie bylo ?! Gdyby zabraklo tych paru osob, to zostaloby chyba tylko pare aktywnych w cieniu, Admini, proletariat i bezrobotni 'Ik Excelencio Moderatis'. To byloby straszne.

edit: inside! odgapiasz moj emblemat! :P
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

Ty ja go miałem wcześniej :P nie zgadzam Copyright by Iniside :D. A jutro spotakmy sie w sadzie :D:D. Nie jest tak strasznie :] chociaż przyznaje że jakoś ostanio rzadko sie tu pokazuje 8)
wixor
Przelotem
Przelotem

Post autor: wixor »

Trafne spostrzeżenie - "nie samym forum żyje człowiek".
ale też tematów brak. nie ma na co odpowiadać bo połowa tematów z "mojego" forum zaczyna się od słów "początkujący w PHP"...... ja niestety nie mam siły żeby wszystko jeszcze raz tłumaczyć.... za stary na to jestem...... :(
smylek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: smylek »

mysle ze zbyt malo ludzi wie o tym forum, trzeba by bylo je troche rozreklamowac.
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

wtedy to sie dopiero zleci cala masa domoroslych pseudo-webmasterow zadajacych pytania typu: "Jak sie tworzy tabele w html ?" Osobiscie mi ktos zadaje takie pytania srednio dwa razy na dzien ostatnio. I mnie to juz wkurza. Reklama, oczywiscie, ale z drugiej strony nalezy pamietac, zeby nie przereklamowac.
smylek
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: smylek »

moze i tak, ale przeciez forum po to jest, zeby sie czegos nauczyc albo komus pomoc, a jak widzisz w temacie ze jest napisane Jak zrobic tabelke? to nie musisz tego czytac
Dreen
Zaczyna działać
Zaczyna działać

nie chodzi o to czy ja to czytam czy nie, chodzi o to, ze takie tematy zasmiecaja forum, bo nawet jakbys napisal wytlumaczenie na stronie glownej i zakazal umieszczania takich tematow pod grozba bana to i tak znajda sie tacy *** ludzie, co umieszcza taki topic - i komu to sluzy? nikomu. to czysty chaos w puszce, ktora mozna otworzyc.
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

Dreen pisze:chodzi o to, ze takie tematy zasmiecaja forum, bo nawet jakbys napisal wytlumaczenie na stronie glownej i zakazal umieszczania takich tematow pod grozba bana to i tak znajda sie tacy *** ludzie, co umieszcza taki topic - i komu to sluzy? nikomu. to czysty chaos w puszce, ktora mozna otworzyc.
no racja, tym bardziej, że tematy najczęściej nie brzmią "Jak zrobić tabelkę" tylko "POMOOOCY!!!!!", "HEEELP!!!" itp.
calmato
Nowy
Nowy

Post autor: calmato »

misz.. odezwal sie.. opusciles nas jeszcze niedawno :P.. kiedys bylo lepiej. zawsze sie cos tu dzialo, teraz jest "profesjonalnie" wiec ludzie sie porozchodzili.. sa lepsze fora, takie realia..
Hygin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Hygin »

Co prawda wkurzające są tematy pt.: "POMOOOCY!!!" i "HELP"... "Jak zrobić link podświetlany", ale najbardziej mnie wkurzył jeden użytkownik, który nabił sobie w forum "Oceń stronę" 12 postów zupełnie nie wnoszących nic... for example: "zgadzam się z przedmówcą".
Monika Trawińska
Nowy
Nowy

Post autor: Monika Trawińska »

Ja też nie przestanę ubolewać że to forum nie wygląda już jak za starych dobrych czasów ale niestety nowe zasady zostały wprowadzone, ma to swoje dobre i złe strony, ale wtedy forum było czymś pasjonującym :P Teraz czasami mi się poprostu nie chce czytać. Co do tłumaczenia tysięczny raz tego samego, niestety, takie życie :)

Mam cichą nadzieję, że jednak jeszcze tu będzie tak jak kiedyś...
Pozdrawiam, szczególnie "starą gwardię"
Howk smoki :wink:
iniside
Działa
Działa
Kontakt:

www.linuxweb.linuxindex.pl tam tez nie ma wbrew pozorą zbyt dużo Userów... Ale tam sie coś dzieje... Powiem szczerze to forum sie zbyt ze snobizowało (sprofesjaniało) dlatego tera mało kto tu pisze i jest nudno deliktanie mówiąc...
ODPOWIEDZ