www.esklep.idysk.com
www.esklep.idysk.com
Wszystko czego szukacie jest tu.http://www.esklep.idysk.com
Re: www.esklep.idysk.com
Mam takie dziwne uczucie pseudoreklamy.... ale skoro to jest forum "oceń", więc tak:
- grafika jest beznadziejna 2+/10
- "Wszystko czego szukasz"
wszystko, czego szukam, a nawet oferty nie znalazłem... eh...
- ocena ogólna 2/10 ([Ctrl]+[A]->[Delete])
- "Wszystko czego szukasz"
Grafika w sklepie ??????Hygin Delimat pisze:Mam takie dziwne uczucie pseudoreklamy.... ale skoro to jest forum "oceń", więc tak:
- "Wszystko czego szukasz"![]()
![]()
![]()
wszystko, czego szukam, a nawet oferty nie znalazłem... eh...
Brak oferty ???????-jest 67 podzespolow w super cenach , jesli tego nie zobaczyles to juz nie wiem jak powinno sie przedstawic oferte.!!!!!!
Pytanko -zaproponuj cos !!!!!!!!
Nie chodzi o coś extra, tylko o coś estetycznego...madas pisze:Grafika w sklepie ??????
Chodzi o to, żebyś dał jakiś widoczny link...madas pisze:Brak oferty ???????
Ja chyba kupię...PROLINK PixelView GeForce FX 5900 LE
0.00zł
nie bede robil calkowitej analizy, ale jedna rzecz mi utkwila w pamieci - w domenie masz "esklep" - ok, ale trzymaj sie jednej nazwy, bo na pasku tytulu masz: "osCommerce".
grafika nie jest zla ale za prosta
grafika nie jest zla ale za prosta
Po pierwsze: napis Zapraszamy do zakupów w naszym sklepie internetowym jest stanowczo za jaskrawy. Wydaje mi się, że jest to najprostszy color="blue" - a to niezbyt dobrze - napis powinien być w kolorze Co nowego?.
Braktycznie brak topu - jeden szajski gifek z prawej strony co chwilę przewraca tą samą kartką.
Takie niezrozumiałe jest dla mnie coś takiego

Czym jest ten żółto-jasnofioletowy dodatek? Moim zdaniem to tylko pogorsza sprawę.
Złe kodowanie w niektórych miejscach - Głosuj na mojš stronę w SONIK.net - i właśnie ten element nie ma styli - nie wiem czy specjalnie? Może by w użytkownikach o inaczej ustawionej przeglądarce zwrócić na to uwagę?
Ocena: 2/10[/i]
Braktycznie brak topu - jeden szajski gifek z prawej strony co chwilę przewraca tą samą kartką.
Takie niezrozumiałe jest dla mnie coś takiego

Czym jest ten żółto-jasnofioletowy dodatek? Moim zdaniem to tylko pogorsza sprawę.
Złe kodowanie w niektórych miejscach - Głosuj na mojš stronę w SONIK.net - i właśnie ten element nie ma styli - nie wiem czy specjalnie? Może by w użytkownikach o inaczej ustawionej przeglądarce zwrócić na to uwagę?
Ocena: 2/10[/i]
1. zbyt bialo i tak jakoś bez wyrazu i stylu
2. logo jest kiepskie
3. na dole strony nie ma stopki, pusto tam
ocena: 3/6
2. logo jest kiepskie
Mam nadzieje ze uda mi sie doprowadzic stronke do takiego stanu aby osiagala jak najlepsze oceny.Bardzo dziekuje za komentarze!!!!!.Czekam na pozostale.qinx pisze:1. zbyt bialo i tak jakoś bez wyrazu i stylu
2. logo jest kiepskie