[sprzedam] tani CMS
[sprzedam] tani CMS
mam taki cms
Artykuły - kategorie, tytul, wstep, tresc, data
Newsy
Wyszukiwarka
Subskrypcja
Download
Komentarze
Redakcja
za to ok 150 zł , (do negocjaji)
wszlekie modyfikacje dostępne.
czy jest ktoś chętny
[aha jestem w trakcie tworzenia wiec sprzedałbym gdzies kolo 28-02]
[email protected] (jedyny kontakt) - prosze mowic.. o co chodzi dokladnie ( bo jestem posrednikiem tego CMSa)
Artykuły - kategorie, tytul, wstep, tresc, data
Newsy
Wyszukiwarka
Subskrypcja
Download
Komentarze
Redakcja
za to ok 150 zł , (do negocjaji)
wszlekie modyfikacje dostępne.
czy jest ktoś chętny
[aha jestem w trakcie tworzenia wiec sprzedałbym gdzies kolo 28-02]
[email protected] (jedyny kontakt) - prosze mowic.. o co chodzi dokladnie ( bo jestem posrednikiem tego CMSa)
Re: [sprzedam] tani CMS
no nie wiem czy ktos da za to chociaz 1 zl - z tyloma bledami :]
150 zl za bledy?Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 254
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 255
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 254
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 255
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 930
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mailusers/epln/html/main.php:254) in /home/mailusers/epln/html/config.php on line 190
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mailusers/epln/html/main.php:254) in /home/mailusers/epln/html/config.php on line 191
-
Krzysztof Sziwa
a ja tu widze jportal2 - mozesz go rozsprzedawac????
-
Bartosz Olszewski
- Działa

A może to poprostu chwyt twórców jPortalu? 
A jak nie ich chwyt to chyba ktoś próbuje nas tutaj w konia zrobić
Jeżeli sam go kupił i chce go komuś wcisnąć za 2/3 ceny 
A jak nie ich chwyt to chyba ktoś próbuje nas tutaj w konia zrobić
Stary wyskakujesz.. po 20 dniach... i siee burzysz.. (a akurat zmienily sie pliki tam.. juz) - wiec popatrz sie na date mojego ostatniego postu i Twojego postu... bylo - ale sie skonczylo... i nie kozakuj.. ze kupisz cos za 1 zł.. skoro wyskakujesz mi po 20 dniach... od ostatniego mojego postu..
Dlaczego nie napisalem..? ze juz nie aktualne..? po co, kto chce CMSa.. to i tak by sie skontaktowal a nie kozaczyl...
EDIT: LOL - mi mozecie naskoczyc ja z tym systemem nie mam nic wspolnego.. - www.warserwis.pl - to jest autor tego CMSa
w dupie mam jakas licencje jPortala i czy to jest przerobka jP - A ze mna nie bylo klopotu
na zadnym forum 
Dlaczego nie napisalem..? ze juz nie aktualne..? po co, kto chce CMSa.. to i tak by sie skontaktowal a nie kozaczyl...
EDIT: LOL - mi mozecie naskoczyc ja z tym systemem nie mam nic wspolnego.. - www.warserwis.pl - to jest autor tego CMSa
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2004 11:54 pm przez MKF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
MKF z Tobą był problem juz na innym forum wiesz jakim. Nie naskakuj na naszych użytwkonikó nie lubimy tego
Co do tego "CMS'a", którego bym tak nie nazwał
To koledzy mają rację ja 150zł za błędy bym nie zapłacił.
Co do Jportala, to trzeba chyba założyć nowy topic o porónaniu tego "CMS'a" i Jportal'a no i ewentualnie zgłosić plagiat. A nie wiem co później twórcy Jportala zrobią(jakbym był na ich miejscu bym sie sądził i żądał pożądnego odszkodowania). Co wy na to?
To koledzy mają rację ja 150zł za błędy bym nie zapłacił.
Co do Jportala, to trzeba chyba założyć nowy topic o porónaniu tego "CMS'a" i Jportal'a no i ewentualnie zgłosić plagiat. A nie wiem co później twórcy Jportala zrobią(jakbym był na ich miejscu bym sie sądził i żądał pożądnego odszkodowania). Co wy na to?
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Ja osobiście jestem za, plagiatorów trzeba tępić. Krzyknąć takie odszkodowanie za plagiat z 5000zł to by się nauczył coś sam robić i szanować pracę innych. A to co dałeś to niestety 150zł za błędy to trochę za dużo. Jeżeli myślisz, że zmienisz coś w źródłach jPortalu i to nie jest już plagiat to jesteś w błędzie.
-
Krzysztof Sziwa
z tego co pamiętam to jportal byl płatny - jak chcesz coś przerabiać to poszukaj czegoś open source...to ty tak nie kozacz, z chęcią się przyłącze do porównania tych dwóch systemów...
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Barnaba nie ma co porównywać, przecież na gołe oko widać, że plagiat
A jPortal jest bezpłatny ale chyba wersja BETA, a płatna jest Full. Tak czy siak, chyba kolega który się "kozaczy" nie ma licencji, co z Polskim prawem idzie, że robi interesy na czarno:) Już lepiej byłoby mu przerobić PostNuke