[sprzedam] tani CMS

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
MKF
Kontakt:

[sprzedam] tani CMS

Post autor: MKF »

mam taki cms

Artykuły - kategorie, tytul, wstep, tresc, data
Newsy
Wyszukiwarka
Subskrypcja
Download
Komentarze
Redakcja

za to ok 150 zł , (do negocjaji)

wszlekie modyfikacje dostępne.

czy jest ktoś chętny

[aha jestem w trakcie tworzenia wiec sprzedałbym gdzies kolo 28-02]

[email protected] (jedyny kontakt) - prosze mowic.. o co chodzi dokladnie ( bo jestem posrednikiem tego CMSa)
MKF
Kontakt:

Re: [sprzedam] tani CMS

www.kas-tech.pl/epln/ - :) - zapraszam.
login: admin
haslo: admin

Uzgodnimy wszystko:)
one_eddie
Nowy
Nowy

Post autor: one_eddie »

no nie wiem czy ktos da za to chociaz 1 zl - z tyloma bledami :]
calmato
Nowy
Nowy

Post autor: calmato »

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 254

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 255

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 254

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 255

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mailusers/epln/html/main.php on line 930

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mailusers/epln/html/main.php:254) in /home/mailusers/epln/html/config.php on line 190

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mailusers/epln/html/main.php:254) in /home/mailusers/epln/html/config.php on line 191
150 zl za bledy?
Krzysztof Sziwa

Post autor: Krzysztof Sziwa »

a ja tu widze jportal2 - mozesz go rozsprzedawac????
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Post autor: Bartosz Olszewski »

A może to poprostu chwyt twórców jPortalu? :)
A jak nie ich chwyt to chyba ktoś próbuje nas tutaj w konia zrobić :) Jeżeli sam go kupił i chce go komuś wcisnąć za 2/3 ceny :)
MKF
Kontakt:

Stary wyskakujesz.. po 20 dniach... i siee burzysz.. (a akurat zmienily sie pliki tam.. juz) - wiec popatrz sie na date mojego ostatniego postu i Twojego postu... bylo - ale sie skonczylo... i nie kozakuj.. ze kupisz cos za 1 zł.. skoro wyskakujesz mi po 20 dniach... od ostatniego mojego postu..

Dlaczego nie napisalem..? ze juz nie aktualne..? po co, kto chce CMSa.. to i tak by sie skontaktowal a nie kozaczyl...

EDIT: LOL - mi mozecie naskoczyc ja z tym systemem nie mam nic wspolnego.. - www.warserwis.pl - to jest autor tego CMSa :-) w dupie mam jakas licencje jPortala i czy to jest przerobka jP - A ze mna nie bylo klopotu :) na zadnym forum :)
Ostatnio zmieniony czw kwie 08, 2004 11:54 pm przez MKF, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysztof Aszkiełowicz
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: Krzysztof Aszkiełowicz »

MKF z Tobą był problem juz na innym forum wiesz jakim. Nie naskakuj na naszych użytwkonikó nie lubimy tego :twisted: Co do tego "CMS'a", którego bym tak nie nazwał
To koledzy mają rację ja 150zł za błędy bym nie zapłacił.
Co do Jportala, to trzeba chyba założyć nowy topic o porónaniu tego "CMS'a" i Jportal'a no i ewentualnie zgłosić plagiat. A nie wiem co później twórcy Jportala zrobią(jakbym był na ich miejscu bym sie sądził i żądał pożądnego odszkodowania). Co wy na to?
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Ja osobiście jestem za, plagiatorów trzeba tępić. Krzyknąć takie odszkodowanie za plagiat z 5000zł to by się nauczył coś sam robić i szanować pracę innych. A to co dałeś to niestety 150zł za błędy to trochę za dużo. Jeżeli myślisz, że zmienisz coś w źródłach jPortalu i to nie jest już plagiat to jesteś w błędzie.
Krzysztof Sziwa

Post autor: Krzysztof Sziwa »

z tego co pamiętam to jportal byl płatny - jak chcesz coś przerabiać to poszukaj czegoś open source...to ty tak nie kozacz, z chęcią się przyłącze do porównania tych dwóch systemów...
Bartosz Olszewski
Działa
Działa

Barnaba nie ma co porównywać, przecież na gołe oko widać, że plagiat :) A jPortal jest bezpłatny ale chyba wersja BETA, a płatna jest Full. Tak czy siak, chyba kolega który się "kozaczy" nie ma licencji, co z Polskim prawem idzie, że robi interesy na czarno:) Już lepiej byłoby mu przerobić PostNuke :)
ODPOWIEDZ