Zrobiłem stronę na informatykę jeszcze nie w pełni gotowa, ale oceniajcie: http://www.myczek.tk
(powiedzcie czy mogę się z nią pokazywać na informatyce
P.S
Nie piszcie tego:
układ portalowy i szara bo taka miała być.
Nie dziw się to moja 2 czy 3 strona. A pierwsza w takim zaawansowanym stadium. Ja jeszcze dobrze htmla nie znam, a za php to chyba się za rok dopiero zabiore.
Mam jeszce pytanie czy ona (ta strona) jest estetyczna (w miare oczywiście)
W wieku 12 lat. Nie nabijam się z ciebie... nabijam się z poziomu edukacji informatyki (zobacz temat na offtopicu). Nie chciałem cię obrazić. Przepraszam. To była ocena ze względu na poziom edukacji... a jeśli chodzi o objektywną to:
- strona estetyczna
- brzydkie logo
- pozytywne wrażenie
- trochę zła kolorystyka
- dużo pustych miejsc
- strona fukcjonalna
- duży minus za "gotowce"
- 4-/10
popieram Hygina oprocz kolorystyki... wg mnie nie jest zla ale poprostu niedopracowana. jesli robisz strony na prace domowe w 1 gimnazjum to powinienes miec ksywke 'cholerny szczesciarz!' ja robie to samo w ... 1 liceum.
wlasciwei to trudno powiedziec. wyglada jakby przerwana w polowie pracy. moze pokoloruj troche taka kolorystyka jak masz na glownym bannerze? nie wiem. poprostu czegos mi tu brakuje. nie jest to jakas wyrwa ale drobne niedociagniecie kosmetyczne. hmmm
Ja w 6 klasie, za kilka tabelek i trochę tekstu dostałem szóstkę... Nie będę pokazywał za co moi koledzy dostali 6-stki... A strony nie ocenię, bo się nie włącza.