[opinie] Nowy WebInside.pl
Re: [opinie] Nowy WebInside.pl
Strona główna - Mała czcionka w menu, ale logo w porządku, ogólnie OK.
Co do Forum, to zmieniło się na lepsze.
Co do Forum, to zmieniło się na lepsze.
A ja się cieszę, że na WI są teraz materiały o e-marketingu, a cała reszta materiałów wygląda teraz bardziej profesjonalniej.
Poszliście w dobrą stronę, bo np. taki webhelp nie ma w swoich działach marketingu, ale ma za to darmową grafikę
Poszliście w dobrą stronę, bo np. taki webhelp nie ma w swoich działach marketingu, ale ma za to darmową grafikę
alez sie zdziwilem jak wszedlem na nowe webinside i nowe forum
Jest naprawde cooltowe, moje szczere gratulacje. Jedyne zastrzezenie to preloader. Powinien byc chyba innego koloru. Ale to tylko szczegol ktory i tak ma sie nijak do calosci 
-
Bartosz Olszewski
- Działa

Eghm. Przydałaby się reanimacja mi jak zobaczyłem nowe Wi.pl
Grafika super... Nie zapoznałem się z całą treścią Wi.pl ale mam zamiar to zrobić zwłaszcza teraz kiedy chcę się porzadnie nauczyć HTML'a i to z waszą pomocą.
Strone mogę ocenić w dośc śmieszny sposób 11/10 
Kawał dobrej roboty.
Kawał dobrej roboty.
Ja napisze tylko w sprawie wyglądu. Nie podoba mi sie. Trzecia wersja była lepsza. Ale najładniejsza była jeszcze ta z www.webinside.net. Tak jakas fajna. Pozatym To rozplanowanie na głównej stronie niby ciekawe ale te newsy co są bezprzerwy z boku na dłuższą mete denerwóją. To tyle.
-
slabywielblad
Jestem mile zaskoczony profesjonalnie przygotowanym nowym designem WI.pl. Cała strona jest profesjonalna, schludna, estetyczna i czytelna. Typografia mi odpowiada i nawet ta malutka czcionka w menu mnie nie denerwuje. Nie zgadzam sie z poprzednikiem, ze tekst justowany gorzej sie czyta. Przy takiej szerokosci kolumny wyjustowanie nie przeszkadza. Jedyne co bym zmienił to pasek przewijania - nie widać go po prostu.
Jak to ktos kiedys powiedzial: "wygląda to jak reklama mleka".
Kiedy po raz pierwszy wszedlem na nowa wersje strony, to nie wiedzialem czego mam sie zlapac. Szukalem newsow, ale znalazlem je dopiero po chwili, schowane gdzies u dolu. Czcionka w newsach tez jakas taka jasna, ze trudno sie czyta. Widze ze zabraklo pomyslu na naglowki: sam tekst nie rzyca sie w oczy, przydala by sie jakies lepsze wyroznienie, ale nie takie jak w menu przy napisie zasoby - wyglada to tak jakby obrazek sie nie zaladowal. Podpisuje sie pod wnioskiem o zwiekszenie czcionki w menu. Ogolnie strona wyglada jak internetowa prezentacja firmy, a nie funkcjonalny wortal. Poza tym moje wrazenia estetyczne sa pozytywne i gratuluje nowego wygladu, bo pomimo kilku wad jest on w porzadku.
Kiedy po raz pierwszy wszedlem na nowa wersje strony, to nie wiedzialem czego mam sie zlapac. Szukalem newsow, ale znalazlem je dopiero po chwili, schowane gdzies u dolu. Czcionka w newsach tez jakas taka jasna, ze trudno sie czyta. Widze ze zabraklo pomyslu na naglowki: sam tekst nie rzyca sie w oczy, przydala by sie jakies lepsze wyroznienie, ale nie takie jak w menu przy napisie zasoby - wyglada to tak jakby obrazek sie nie zaladowal. Podpisuje sie pod wnioskiem o zwiekszenie czcionki w menu. Ogolnie strona wyglada jak internetowa prezentacja firmy, a nie funkcjonalny wortal. Poza tym moje wrazenia estetyczne sa pozytywne i gratuluje nowego wygladu, bo pomimo kilku wad jest on w porzadku.
jest calkiem calkiem, rozplanowanie tresci jedynie jest nieci niewygodne - moze monika laskawie by przekazala art dodtyczacy nawigacji 
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Moniki nie mieszaj::misz:: pisze:jest calkiem calkiem, rozplanowanie tresci jedynie jest nieci niewygodne - moze monika laskawie by przekazala art dodtyczacy nawigacji