blad przy otwieraniu stron
blad przy otwieraniu stron
Pewnie ja jestem tylko takim szczesliwcem ale przy kazdorazowym otwieraniu strony pojawia mi sie blad
Line1
Error : Syntax error
moze sie wam przyda na cos ta wiadomosc
Line1
Error : Syntax error
moze sie wam przyda na cos ta wiadomosc
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Re: blad przy otwieraniu stron
Mozesz powiedizec gdzie dokladniej taki blad wyskakuje? Na kazdej stronie/podstronie webinside? I w ktorym miejscu, czy cos poza tym sie pokazuje?
Czy ktos inny mial takowy problem?
Czy ktos inny mial takowy problem?
wyskakuje mi to przy kazdorazowym otworzeniu jakiejkolwiek strony forum badz jej odswiezeniu.
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

u mnie to było wcześniej, teraz jest ok
No teraz jak reka odjol.
Nie wiem czy ktos cos naprawil, czy to moj szczesliwy dzien (13 piatek)
Nie wiem czy ktos cos naprawil, czy to moj szczesliwy dzien (13 piatek)
mamy wszycy jakis kompilator.. mnie to caly czas wyskakuje... nawet przez pewien czas tu nie wchodzilem bo mialem dosc ciaglego klinaknia "nie"... zrobie cos z tym
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Ja za bardzo nie mam pomyslu co to moze byc, nigdy sie z czyms takim nie spotkalem, u mnie to nie wystepuje, wiec ciezko dociec do tego co to moze byc. Jesli Wam nadal sie to bedize zdarzac moze zauwazycie jakies prawidlowosci, jaka przegladarka, podczas odwiedzania jakich stron czy cokolwiek innego - jesli bedziecie mieli jakies pomysly prosze dac znac, moze przyjdzie mi cos do glowy, bo na chwile dzisiejsza nie mam pomyslu czym to moze byc spowodowane.
to jest błąd składni.. i wystepuje tylko w IE
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Po 'syntax error' mozna sie spodziewac ze to blad skladni ;) Tylko dlaczego on wystepuje, wynika ze to ze strony php, podczas generowania.. Ale co go powoduje i dlaczego tylko w IE (swoja droga bede musial troche pochodzic po WI za pomoca tej przegladarki).. to jest trudne pytanie.. Teoretycznie powinno byc wszystko w porzadku.Maciek Malik pisze:to jest błąd składni.. i wystepuje tylko w IE
-
Kamil Kierzkowski
- Zaczyna działać

znowu dziś mi się pojawił, ale tylko na stronie głównej forum, na innych było ok (wiersz 2, znak 1, błąd składni)