[banner] FF
Re: [banner] FF
Mi się podoba. Przyciąga wzrok. Natomiast co do strony to wrażenia również pozytywne, tylko z intro wyrzuciłbym te uśmieszki ...
Calkiem fajny ale to check this out mnie odrzuca -- Polacy nie gesi... ;P
Niezły, ale błyskanie trochę jakby przeszkadza, pozatym OK.
Mnie się podoba, ale mam jedno "ale". Klimat "mroczny" - OK, ale jeżeli w takim "mrocznym" klimacie widzę napis "SerdecznieZapraszamy" to już to mnie, jako użytkownika potencjalnego wortalu widzącego ten banner, odrzuca.
^ to tak na marginesie
^ to tak na marginesie
-
van Meegeren
- Nowy

baner niezły - fajne efekty błysków, tylko skąd ta czcionka w napisach? nie pasuje do klimatu, tak jak 'serdecznie' o którym było już napisane powyżej. pzdr
Fajny, tylko, że strasznie wali po oczach. Słabsi mogą wylądować w szpitalu...
Przemyślana decyzja, tylko brakuje mi na nim "łapki" gdy się na niego najedzie. Jest zwykły kursor. Mimo, ze po kliknięciu i tak nas przenosi na forum, to jednak niektórzy moga nie kliknąć, gdy jej nie zobaczą.
Ocena: 7/10
Przemyślana decyzja, tylko brakuje mi na nim "łapki" gdy się na niego najedzie. Jest zwykły kursor. Mimo, ze po kliknięciu i tak nas przenosi na forum, to jednak niektórzy moga nie kliknąć, gdy jej nie zobaczą.
Ocena: 7/10
-
Krzysztof Sziwa
banner wsam raz bo odrazu przyciagnal moj wzrok, jest konkretny, bez zbednych wodotryskow, ladne przejscia pomiedzy tekstem, migotanie nie przeszkadza. Jedyne co moge zarzucic to napis "check this out" ktory nie zabardzo pasuje do reszty, zaczales po Polsku to i na Polskim skoncz ;P
dziekuje wszystkim za wasze reakcje, napewno beda przydatne przy nastepnym banerku, ktory tez tutaj zaprezentuje