Podam tak przy okazji cennik u nas w kafejce:
normalnie w dzień i w nocy (zawsze takie same ceny niezależne od godziny):
1 godzina: 2 zł
2 godziny: 4 zł (prosty rachunek dodawania) + dodatkowo nagranie gratis płytki
Nie mogę zrozumieć czemu tak drogo?? Złotówka za zeskanowanie jednego zdjęcia???

Już wolałbym to sam zrobić, bo jeszcze jakiś gość mi to źle zrobi. Albo nie mogę zrozumieć tych cen - gry są droższe za godzinę niż internet? A czym to się różni? Komputer zużywa się jednakowo na internecie i grach, więc nie rozumiem tych filozofii wielkich miast. Aha, i macie bardzo małe karnety...

U nas największy to 60 godzin

I bardzo drogie macie płyty... 2 złote? Normalnie płytka kosztuje 80gr... A jak chce się nagrywać to nagranie z płytką ze sklepiku 1 zł, czyli razem 3 zł za wszystko, a za własną płytkę 2 zł. Czyli jak dodać do tego 80gr to wychodzi 2,80 : 3,00 - więc co się bardziej opłaca? Przynieśc własną płytkę...

Ale dość tego off-topicu: piszę tego posta bo mam jeszcze parę rad dla webmastera tej strony. Oto one:
Co do wyglądu strony i zmian to mam propozycję by zmienić te białe zdjęcia przy tekście w poszczególnych kategoriach z jpegów na gify z przezroczystym tłem - bo jest tam dużo białego.
Proponuję też, że skoro są dwie (lub więcej) wersje topu, to do srebrnego topu niech zmienia się też stopka - czyli niech też będzie srebrna, a nie brązowa jak top w kategorii "o nas".
Uważam, że powinniście też zmienić serwer, bo jednak mieć adres na Interii to trochę wstyd. U nas (mimo, ze mamy na 100% mniejsze miasteczko od Was) nasza kafejka internetowa ma adres z com.pl , ale nie pamiętam dokładnie całego. W każdym razie robi to jakieś wrażenie i sprawia, że ktoś taką stronę obejrzy, bo strony na Interii w życiu bym nie zapamiętał, tymbardziej, jesli nie kojarzy się z jej nazwą - "Ryan.pl" a "Fun Club".