[Reklama] Propozycja-Pomysł-Zapytanie
-
unkown_human
[Reklama] Propozycja-Pomysł-Zapytanie
Witam ponownie.
Czy webinside.pl myslalo nad wprowadzeniem nowej formy reklamy na smsa? Bylby sobie po lewej w menu lub po prawej modulik ktory wyswietlalby linki tekstowe serwisow ktore zaplacily smsem za to miejsce?
Macie duzo odwiedzin, wielu placiloby za taka forme reklamy w tym ja. I to czesto.
Mowie o rozwiazaniu jakie zastosowano na di.com.pl i w pewnym serwisie dla webmasterow....
Co Wy na to?
Pozdrawiam
Czy webinside.pl myslalo nad wprowadzeniem nowej formy reklamy na smsa? Bylby sobie po lewej w menu lub po prawej modulik ktory wyswietlalby linki tekstowe serwisow ktore zaplacily smsem za to miejsce?
Macie duzo odwiedzin, wielu placiloby za taka forme reklamy w tym ja. I to czesto.
Mowie o rozwiazaniu jakie zastosowano na di.com.pl i w pewnym serwisie dla webmasterow....
Co Wy na to?
Pozdrawiam
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: [Reklama] Propozycja-Pomysł-Zapytanie
Szczerze? Umowa leży u mnie w papierach z dostawcą takiej usługi, uzgodnione już są szczegóły i warunki wspołpracy, prawie wszystko jest gotowe. Być moze niedługo zobazymy takie coś na WebInside. I tu pytanie do Was: gdzie to najlepiej ulokować, myślałem o:
- w każdym newsie między leadem a dalsza treścią newsa lub
- na stronie głównej (tam gdzie kiedyś były zyczenia świąteczne) czyli pod newsem tygodnia
Może macie inne propozycje, inne pomysły?
- w każdym newsie między leadem a dalsza treścią newsa lub
- na stronie głównej (tam gdzie kiedyś były zyczenia świąteczne) czyli pod newsem tygodnia
-
unkown_human
Wiesz...w sumie tak i takDawid Kulbaka pisze: - w każdym newsie między leadem a dalsza treścią newsa lub
1. Droższy sms z linkiem na stronie głównej pod newsem tygodnia.
2. Tańszy od pierwszego ale za to w newsie, między leadem a dalszą treścią...
o ile rozwiązania techniczne pozwalają. Byłoby to znakomite rozwiązanie
A jezeli nie mozna w sposob przedstawiony powyzej, to mozna byloby pod newsem tygodnia przygotować miejsce.
Zarabianie w ten sposob przez webinside.pl jest jak najbardziej zrozumiale. Wg. mnie to wspanialy serwis z bogata zawartoscia. A naturalna rzecza jest ze pieniadze wspomagają rozwój projektu.
Pozdrawiam
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Dzieki za podpowiedzi, chyba jednak będzie pod newsem tygodnia, aby uatrakcyjnić ofertę. Poczekam jeszcze na wypowiedzi innych i dam znać jak przebiegają prace 
-
Krzysztof Gaudy
- Nowy

- Kontakt:
warunki...
Witam !
Jak dla mnie pod newsem tygodnia byłoby znakomite miejsce. Sam bym chętnie skorzystał. Tylko od razu - proponuje filtrować to, jakie reklamy umiezczają użytkownicy - to znaczy żeby nie było pogrubionego na czerwonym tle z czcionka size=18:
!!!!!!!!------#### Moja najlepsza jest strona ##### ------!!!!!!!
Reklamy powinny zawierać normalną, strawną, nie burzącą kompozycji formę, najlepiej w jednym kolorze, podobnym do tego, w jakim jest napiany news, może pogrubione ewentualnie (jak najbardziej podobne do treści newsa!).
I reklam nie powinno być więcej niż trzy, jedna pod drugim. Jeśli tak będzie, to wyślę SMS-a
Jak dla mnie pod newsem tygodnia byłoby znakomite miejsce. Sam bym chętnie skorzystał. Tylko od razu - proponuje filtrować to, jakie reklamy umiezczają użytkownicy - to znaczy żeby nie było pogrubionego na czerwonym tle z czcionka size=18:
!!!!!!!!------#### Moja najlepsza jest strona ##### ------!!!!!!!
Reklamy powinny zawierać normalną, strawną, nie burzącą kompozycji formę, najlepiej w jednym kolorze, podobnym do tego, w jakim jest napiany news, może pogrubione ewentualnie (jak najbardziej podobne do treści newsa!).
I reklam nie powinno być więcej niż trzy, jedna pod drugim. Jeśli tak będzie, to wyślę SMS-a
I jak trwaja prace? Bo nadal coś nie widać tej opcji.
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Wstąpilismy do sieci reklamowej, są reklamy czasami, nie chcę, by każdy kojarzył webinside z natłokiem reklam, a płatne sms tez by się do tego przyczyniły - chcemy dbać o wizerunek naszego serwisu, a nie zawalić sronę reklamami.
Co o tym sadzicie?
Co o tym sadzicie?