Ocena strony
-
Krzysztof Gaudy
- Nowy

- Kontakt:
Ocena strony
Witam !
Uprzejmie prosze wszystkich, którzy znajdą chwilkę czasu aby kliknąć http://www.webstudio.and.pl i ocenić stronę pod kątem graficznym, jak i merytorycznym (tzn., czy teksty tam zapisane są dobre).
Strona jest ofertą projektowania stron internetowych, tak więc krytyczne opinie przydadzą się bardzo - czego brakuje, co jest źle itd.
Uprzejmie prosze wszystkich, którzy znajdą chwilkę czasu aby kliknąć http://www.webstudio.and.pl i ocenić stronę pod kątem graficznym, jak i merytorycznym (tzn., czy teksty tam zapisane są dobre).
Strona jest ofertą projektowania stron internetowych, tak więc krytyczne opinie przydadzą się bardzo - czego brakuje, co jest źle itd.
Re: Ocena strony
strona się nie wczytuje. daj bezposredni adres do niej.
mi sie otworzyło 
i wizualnie mi sie podoba aczkolwiek nie jestem zwolennikiem szarości( takiej ciemnej szarości)
co do tekstów nie zauwazyłem niczego rażącego
ale mogę się mylić :0
i wizualnie mi sie podoba aczkolwiek nie jestem zwolennikiem szarości( takiej ciemnej szarości)
co do tekstów nie zauwazyłem niczego rażącego
ale mogę się mylić :0
-
Krzysztof Gaudy
- Nowy

- Kontakt:
Dziwne...
Witam !
Hmm, dziwne, że nie otworzyła Ci się strona, bardzo dziwne...
Może jakaś awaria serwera chwilowa, nie wiem.
Dzięki w każdym bądź razie za opinie. Czekam na więcej
Hmm, dziwne, że nie otworzyła Ci się strona, bardzo dziwne...
Może jakaś awaria serwera chwilowa, nie wiem.
Dzięki w każdym bądź razie za opinie. Czekam na więcej
Mnie się nie podoba zbytnio top i te nagłówki graficzne.
Jak by to powiedzieli na forum.webesteem.pl
nie podoba mi sie... nie ma co komentowac, lay brudny, szary.fajne, ale zrob od nowa
[+] -top
[ -] - niedbale wykonano reszta
2+/6
[ -] - niedbale wykonano reszta
2+/6
-
Krzysztof Sziwa
no coz wyglada to zle jak na strone komercyjna, zly top, zle kolory, malo czytelna
portfolio zostawia wiele do zyczenia - takimi stronami to bym sie nie chwalil,
1/10
portfolio zostawia wiele do zyczenia - takimi stronami to bym sie nie chwalil,
no coz mam wrazenie ze "wielu jest też ludzi którzy dali się nabrać" na twoja oferte..."Cena - Uzależniona jest tylko i wyłącznie od jakości. Jeśli chcesz, podamy Ci adresy "firm" prezentujących oferty, gdzie wykonanie najdroższego możliwego serwisu to 200PLN. Jest ich wiele, wielu jest też ludzi którzy dali się nabrać na te oferty. Ostatnio znaleźliśmy ofertę, gdzie "firma" sprzedawała za 50PLN darmowe serwery na strony internetowe polskich portali - wp.pl oraz onet.pl (republika). Chwalili się łatwością zapamiętywania adresu: www.firma.wp.plAnalogiczna sytuacja jest ze stronami internetowymi za 100-200PLN. Nie wierzysz? Próbuj, przekonaj się sam, a jak już spróbujesz daj nam znać, będziesz kolejnym wzorcowym przykładem... i nie będziemy musieli już przekonywać Cię do skorzystania z naszej oferty"
1/10
-
Krzysztof Gaudy
- Nowy

- Kontakt:
ok, ok..
Witam !
Ok, ok. Już zacząłem myśleć nad innym projektem graficznym, coś lepszego postaram się wymyślić. Jeśli chodzi o tworzenie stron, to zaczynam dopiero (kilka miesięcy), stąd zgadzam się z poprzednikiem, że portfolio na razie marne, ale w końcu od czegoś trzeba zacząć.
Dziękuję wszystkim za poświęcenie swojego czasu i wyrażenie swoich opinii na temat tej stronki. Wkrótce myślę, że znowu będę prosił o to samo, jak wymyślę coś nowego (i lepszego mam nadzieję
).
Co do "nabrania się", to nie zgodziłbym się tak do końca. Jak ktoś do mnie się zgłosi to projekt graficzny robię do skutku, do momentu kiedy klient go nie zaakceptuje - przyznaje, że grafika to moja pięta achillesowa (nie mam wyczucia estetyki do tego w 100%), jednak jeśli chodzi o programiwanie to wszystko jestem w stanie napisać. Troche próbuje się wybronić, bo to zabrzmiało jak "atak" na mnie ten poprzedni post, ale dzięki i za to - o konkretne opinie mi chodziło.
Ok, ok. Już zacząłem myśleć nad innym projektem graficznym, coś lepszego postaram się wymyślić. Jeśli chodzi o tworzenie stron, to zaczynam dopiero (kilka miesięcy), stąd zgadzam się z poprzednikiem, że portfolio na razie marne, ale w końcu od czegoś trzeba zacząć.
Dziękuję wszystkim za poświęcenie swojego czasu i wyrażenie swoich opinii na temat tej stronki. Wkrótce myślę, że znowu będę prosił o to samo, jak wymyślę coś nowego (i lepszego mam nadzieję
Co do "nabrania się", to nie zgodziłbym się tak do końca. Jak ktoś do mnie się zgłosi to projekt graficzny robię do skutku, do momentu kiedy klient go nie zaakceptuje - przyznaje, że grafika to moja pięta achillesowa (nie mam wyczucia estetyki do tego w 100%), jednak jeśli chodzi o programiwanie to wszystko jestem w stanie napisać. Troche próbuje się wybronić, bo to zabrzmiało jak "atak" na mnie ten poprzedni post, ale dzięki i za to - o konkretne opinie mi chodziło.