[Muzyka.pl] poprosze o wasze spostrzeżenia !

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Azazello
Kontakt:

[Muzyka.pl] poprosze o wasze spostrzeżenia !

Post autor: Azazello »

Bardzo byłbym wdzięczny za wszelkie konstruktywne uwagi na temat układu i wyglądu strony.

pozdrawiam
Narzil
Nowy
Nowy

Re: [Muzyka.pl] poprosze o wasze spostrzeżenia !

Post autor: Narzil »

Strona mi się podoba, chociaż jej dół ten czarny pasek nie pasuje za bardzo. Logo w środku jest puste mógłbyś je czymś 'zapełnić'. Poza tym wszystko ok, kolory także dobrze dopasowane. Ocena 6+/10.
Azazello
Kontakt:

to zmodyfikowac rozmiar czy kolor tego paska na dole,
w jakim sensie logo puste ze miejsce po prawej wolne?
Narzil
Nowy
Nowy

Post autor: Narzil »

No powiększ go troche. A co do loga, to w jego środku jest taka pusta przestszeń.
ex
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: ex »

na początku (w środkowej kolumnie) jest trochę za pusto. "podnieść" tekst z tej kolumny albo zrób coś innego, bo nie zbyt ładnie to wygląda, zwłaszcza w 800x600.
Azazello
Kontakt:

Narzil pisze:No powiększ go troche. A co do loga, to w jego środku jest taka pusta przestszeń.
bo tam maja się pojawić ikonki do IRC CHAT RADIO POCZTA możę wtedy to innaczej bedzie się prezentować

a pasek powieksze i zobacze jak bedzie wyglądało dzieki
Azazello
Kontakt:

ex pisze:na początku (w środkowej kolumnie) jest trochę za pusto. "podnieść" tekst z tej kolumny albo zrób coś innego, bo nie zbyt ładnie to wygląda, zwłaszcza w 800x600.
chodzi o miejsce pod wyszukiwarką

jesli tak to planuje tam zrobić coś w stylu film.wp.pl to co maja też w środku
Michał Dytko
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Michał Dytko »

Dla mnie strona ok, ladne logo i przejzystosc strony lecz w menu pojawilo sie pare bugow.

Slyszalem juz NuMetal, NewMetal ale NiuMetalu jeszcze nie ;)
Sadze ze Metal / hard powinny byc oddzielnymi dzialami poniewaz te dwa gatunki muzyki niemaja nic wspolnego (przynajmniej wedlug mnie)

Dodatkowo mozna by zrobic podzial na podgatunku tzn. w dziale metal rozwijalo by sie dodatkowe menu z pozycjami Heavy, Trash, Death, Black itp. itd. Ale moglo by to utrudnic przegladanie strony wiec niejest to konieczne.
Azazello
Kontakt:

Tak wiem to było celowe niu metal będzie zmienione , mój redaktor od tego działu stwierdził to samo.

Drugie meta/hard to chodziło o połaczenie dwóch kategorii by nie robić innych zbędnych, jednak będzie istniał taki podział
metal a w nim gatunki black,trash itp. jednak nie w postaci odnośników tylko przyporadkowania

Dziekuje za wszelkie uwagi

Pozdrawiam
KaRoL
Działa
Działa

Post autor: KaRoL »

Więc podoba mi się top. Trochę ten niebieski murzyn mi nie pasuje, ale nieźle...
Z tych nowości na forum nie mogę się rozczytać. Brak kodowania polskich znaków. Są tylko te "nielubiane" znaczki.
Menu coś jest nie tak... Chyba strasznie dużo skompresowana jest ta strzałka albo coś, bo widzę jakieś przebarwienia na biało.

Ogólna ocena: -7/10
ODPOWIEDZ