[Muzyka.pl] poprosze o wasze spostrzeżenia !
[Muzyka.pl] poprosze o wasze spostrzeżenia !
Bardzo byłbym wdzięczny za wszelkie konstruktywne uwagi na temat układu i wyglądu strony.
pozdrawiam
pozdrawiam
Re: [Muzyka.pl] poprosze o wasze spostrzeżenia !
Strona mi się podoba, chociaż jej dół ten czarny pasek nie pasuje za bardzo. Logo w środku jest puste mógłbyś je czymś 'zapełnić'. Poza tym wszystko ok, kolory także dobrze dopasowane. Ocena 6+/10.
to zmodyfikowac rozmiar czy kolor tego paska na dole,
w jakim sensie logo puste ze miejsce po prawej wolne?
w jakim sensie logo puste ze miejsce po prawej wolne?
No powiększ go troche. A co do loga, to w jego środku jest taka pusta przestszeń.
na początku (w środkowej kolumnie) jest trochę za pusto. "podnieść" tekst z tej kolumny albo zrób coś innego, bo nie zbyt ładnie to wygląda, zwłaszcza w 800x600.
bo tam maja się pojawić ikonki do IRC CHAT RADIO POCZTA możę wtedy to innaczej bedzie się prezentowaćNarzil pisze:No powiększ go troche. A co do loga, to w jego środku jest taka pusta przestszeń.
a pasek powieksze i zobacze jak bedzie wyglądało dzieki
chodzi o miejsce pod wyszukiwarkąex pisze:na początku (w środkowej kolumnie) jest trochę za pusto. "podnieść" tekst z tej kolumny albo zrób coś innego, bo nie zbyt ładnie to wygląda, zwłaszcza w 800x600.
jesli tak to planuje tam zrobić coś w stylu film.wp.pl to co maja też w środku
-
Michał Dytko
- Nowy

- Kontakt:
Dla mnie strona ok, ladne logo i przejzystosc strony lecz w menu pojawilo sie pare bugow.
Slyszalem juz NuMetal, NewMetal ale NiuMetalu jeszcze nie
Sadze ze Metal / hard powinny byc oddzielnymi dzialami poniewaz te dwa gatunki muzyki niemaja nic wspolnego (przynajmniej wedlug mnie)
Dodatkowo mozna by zrobic podzial na podgatunku tzn. w dziale metal rozwijalo by sie dodatkowe menu z pozycjami Heavy, Trash, Death, Black itp. itd. Ale moglo by to utrudnic przegladanie strony wiec niejest to konieczne.
Slyszalem juz NuMetal, NewMetal ale NiuMetalu jeszcze nie
Sadze ze Metal / hard powinny byc oddzielnymi dzialami poniewaz te dwa gatunki muzyki niemaja nic wspolnego (przynajmniej wedlug mnie)
Dodatkowo mozna by zrobic podzial na podgatunku tzn. w dziale metal rozwijalo by sie dodatkowe menu z pozycjami Heavy, Trash, Death, Black itp. itd. Ale moglo by to utrudnic przegladanie strony wiec niejest to konieczne.
Tak wiem to było celowe niu metal będzie zmienione , mój redaktor od tego działu stwierdził to samo.
Drugie meta/hard to chodziło o połaczenie dwóch kategorii by nie robić innych zbędnych, jednak będzie istniał taki podział
metal a w nim gatunki black,trash itp. jednak nie w postaci odnośników tylko przyporadkowania
Dziekuje za wszelkie uwagi
Pozdrawiam
Drugie meta/hard to chodziło o połaczenie dwóch kategorii by nie robić innych zbędnych, jednak będzie istniał taki podział
metal a w nim gatunki black,trash itp. jednak nie w postaci odnośników tylko przyporadkowania
Dziekuje za wszelkie uwagi
Pozdrawiam
Więc podoba mi się top. Trochę ten niebieski murzyn mi nie pasuje, ale nieźle...
Z tych nowości na forum nie mogę się rozczytać. Brak kodowania polskich znaków. Są tylko te "nielubiane" znaczki.
Menu coś jest nie tak... Chyba strasznie dużo skompresowana jest ta strzałka albo coś, bo widzę jakieś przebarwienia na biało.
Ogólna ocena: -7/10
Z tych nowości na forum nie mogę się rozczytać. Brak kodowania polskich znaków. Są tylko te "nielubiane" znaczki.
Menu coś jest nie tak... Chyba strasznie dużo skompresowana jest ta strzałka albo coś, bo widzę jakieś przebarwienia na biało.
Ogólna ocena: -7/10