Czytasz właśnie ogłoszenie webmastera z 5–letnim doświadczeniem, który oferuje Tobie niezwykłe pocięcie layoutu. Webmaster ten, poprzez swoje zamiłowanie do sztuki tworzenia Internetu, spełni każde Twoje oczekiwanie.
- Nie zajmuję się hobbystycznym tworzeniem stron internetowych.
- Każde zlecenie traktuję indywidualnie.
- Tworzenie stron jest dla mnie pracą, ale i przyjemnością.
- Tworzone przeze mnie strony w pełni podporządkowane są standardom konsorcjum WWW.
- Kod wychodzący spod moich palców jest semantyczny i przyjazny dla robotów wyszukiwarek, a także przeglądarek tekstowych i dla niewidomych.
- Oferuję bardzo niski współczynnik cena:jakość. Oznacza to, że otrzymujesz dobrej jakości produkt, za niską cenę.
Najkrótszy czas oczekiwania na gotowy produkt to kilka godzin od przyjęcia zlecenia — zaczynam wówczas zlecenie od razu i pracuję tak długo, aż skończę — jest to tryb ekspresowy, który z racji priorytetu, jest nieco droższy.
W pozostałych przypadkach cięcie layotów trwa około 2 dni. Są odstępstwa od tej reguły, gdy zlecisz mi pocięcie 30 podstron. I odwrotnie — jeśli zlecisz mi coś prostego, wykonam to szybciej i taniej.
Ale co z korzyściami?
Jak już zostało zauważone wcześniej, na korzyści nie musisz długo czekać. Wystarczy, że porównasz gotowy produkt z zawartością Twego portfela i już będziesz zadowolony. Jakość naprawdę cieszy.
Gwarancja?
Wystarczającą gwarancją jest to, że w 80% nie musiała być realizowana. Jeśli jednak coś nie będzie się zgadzać, gdzieś znajdzie się błąd lub coś Tobie się nie spodoba — gwarantuję poprawę takiej sytuacji.
Mam pytanie!
Nie ma problemu, skontaktuj się ze mną na jeden z poniższych sposobów:
- E-mail: wiktor [na] wiktor.be
- Gadu-Gadu: [url=gg://1051365]1051365[/url]