[wykonam] Cięcie layoutów, skrypty PHP

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
xerif

[wykonam] Cięcie layoutów, skrypty PHP

Post autor: xerif »

Co tutaj robię?
Czytasz właśnie ogłoszenie webmastera z 5–letnim doświadczeniem, który oferuje Tobie niezwykłe pocięcie layoutu. Webmaster ten, poprzez swoje zamiłowanie do sztuki tworzenia Internetu, spełni każde Twoje oczekiwanie.
  1. Nie zajmuję się hobbystycznym tworzeniem stron internetowych.
  2. Każde zlecenie traktuję indywidualnie.
  3. Tworzenie stron jest dla mnie pracą, ale i przyjemnością.
  4. Tworzone przeze mnie strony w pełni podporządkowane są standardom konsorcjum WWW.
  5. Kod wychodzący spod moich palców jest semantyczny i przyjazny dla robotów wyszukiwarek, a także przeglądarek tekstowych i dla niewidomych.
  6. Oferuję bardzo niski współczynnik cena:jakość. Oznacza to, że otrzymujesz dobrej jakości produkt, za niską cenę.
Jak szybko otrzymam zlecony produkt?
Najkrótszy czas oczekiwania na gotowy produkt to kilka godzin od przyjęcia zlecenia — zaczynam wówczas zlecenie od razu i pracuję tak długo, aż skończę — jest to tryb ekspresowy, który z racji priorytetu, jest nieco droższy.
W pozostałych przypadkach cięcie layotów trwa około 2 dni. Są odstępstwa od tej reguły, gdy zlecisz mi pocięcie 30 podstron. I odwrotnie — jeśli zlecisz mi coś prostego, wykonam to szybciej i taniej.

Ale co z korzyściami?
Jak już zostało zauważone wcześniej, na korzyści nie musisz długo czekać. Wystarczy, że porównasz gotowy produkt z zawartością Twego portfela i już będziesz zadowolony. Jakość naprawdę cieszy.

Gwarancja?
Wystarczającą gwarancją jest to, że w 80% nie musiała być realizowana. Jeśli jednak coś nie będzie się zgadzać, gdzieś znajdzie się błąd lub coś Tobie się nie spodoba — gwarantuję poprawę takiej sytuacji.

Mam pytanie!
Nie ma problemu, skontaktuj się ze mną na jeden z poniższych sposobów:
  • E-mail: wiktor [na] wiktor.be
  • Gadu-Gadu: [url=gg://1051365]1051365[/url]
Nie zapomnij także obejrzeć portfolio, potwierdzającego moje umiejętności: Zapraszam do kontaktu. Wybierz kogoś, nie kogokolwiek.
ODPOWIEDZ