Praca jako webmaster?

Luźne dyskusje "bardzo sztywnych webmasterów", prowadzone na rózne tematy, mogą być dalece odbiegłe od webmasterstwa. Możemy w końcu udowodnić, że webmaster to także zwykły człowiek i pogadać też potrafi :)
polskipolakzpolski

Praca jako webmaster?

Post autor: polskipolakzpolski »

Witam, nurtuje mnie pewna kwestia, otóż;

Czy nie uważacie że 18 lat to trochę późno na zaczęcie nauki języków takich jak CSS/JS/PHP?? Z tego co dotychczas czytam, to ludzie zaczynają zabawę w wieku 14-16 lat. A prawda, że jest się czego uczyć.

Czy da radę opanować owe języki w przeciągu 2 lat na poziomie takim, żeby znaleźć pracę w której można się dalej doskonalić? Wiem że to wszystko zależy od osoby i od czasu poświęcanego za naukę, dlatego najlepiej napiszcie, ile wam zajęła nauka programowania zanim zaczęliście prace, boje się że zbyt długo zwlekałem i podeszłem do tego zbyt późno...
knight-rider
Nowy
Nowy

Re: Praca jako webmaster?

Post autor: knight-rider »

nie pytaj tylko koduj, to o czym mowiesz dzieje dzieje sie na prawde w wieku 15 -17 lat, ja sam zaczynalem w wieku 18-19, ale to bylo 12 lat temu.
seotroll
Kontakt:

Post autor: seotroll »

A ja zaczynałem w wieku 36 :) Nie ścigam się z nikim, dla własnych potrzeb.
pisii35

Post autor: pisii35 »

myślę, że wiek nie jest tu istotnym czynnikiem. Ważne jest Twoje samozaparcie i konsekwentne dążenie do celu.
ODPOWIEDZ