Witam,
Bardzo proszę o ocenę nowej szaty graficznej i funkcjonalności (przejrzystości i czytelności) strony umieszczonej pod adresem;
http://www.energohandel.pl
Dlaczego nowa szata:
A dlatego, że poprzednia strona po przeniesieniu na nasz serwer strasznie się powaliła - nie można było jej odzyskać oraz posiadała dość długo ładującą się grafikę, co dla użytkowników wolniejszych łączy i komputerków było dość up....we.
Dodatkowo zatęskniło się nam za ciepłymi kolorami, maksymalną prostotą a co za tym idzie łatwością dostępu do minimum informacji.
Liczę na szczere komentarze i konstruktywne uwagi.
Pozdrawiam
PS. wiem, że jeszcze dużo treści należy zmienić i uzupełnić.
Proszę o ocenę nowej strony - Hurtownia
Re: Proszę o ocenę nowej strony - Hurtownia
Strona na pierwszy rzut oka mi się podoba,
tam gdzie jest link napisz spodziewałem się formularza.
tam gdzie jest link napisz spodziewałem się formularza.
Bardzo ładna, przejrzysta.
Postarałeś się
Nie zapomnij teraz o odpowiednim pozycjonowaniu : wymianie banerami, preclach, katalogowaniu SeoAdderem, kuponach google AdWords -> absolutne podstawy.
Postarałeś się
Nie zapomnij teraz o odpowiednim pozycjonowaniu : wymianie banerami, preclach, katalogowaniu SeoAdderem, kuponach google AdWords -> absolutne podstawy.
Witam,
Dziękuję za konstruktywne uwagi:
"slawko"
Celowo pod "napisz" zrezygnowaliśmy z formularza na korzyść bezpośredniego odwołania do Outlook-a (w dobie „braku czasu na wszystko” można skupić się na istocie wiadomości).
Czy uważacie, że lepszym jednak rozwiązaniem będzie formularz?
"nico"
Oczywiście, że zadbamy.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Dziękuję za konstruktywne uwagi:
"slawko"
Celowo pod "napisz" zrezygnowaliśmy z formularza na korzyść bezpośredniego odwołania do Outlook-a (w dobie „braku czasu na wszystko” można skupić się na istocie wiadomości).
Czy uważacie, że lepszym jednak rozwiązaniem będzie formularz?
"nico"
Oczywiście, że zadbamy.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
strona czytelna, przejrzysta, ładna dla oka wrecz przyciągająca
tak trzymać:))
tak trzymać:))