Prośba o ocenę strony www Zespół Muzyczny

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
rewersband

Prośba o ocenę strony www Zespół Muzyczny

Post autor: rewersband »

Witam wszystkich

Zwracam się do Państwa z prośbą o oceną naszej strony internetowej http://www.rewersband.pl/

Mile widziane konstruktywne uwagi dotyczące przejrzystości i funkcjonalności strony.

Strona http://www.rewersband.pl/ to strona zespołu muzycznego

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Marcin
Zespół Muzyczny Rewers Band
gagata
Kontakt:

Re: Prośba o ocenę strony www Zespół Muzyczny

Post autor: gagata »

Hej
moim zdaniem - świetny top! Naprawdę dobre zdjęcie i całkiem fajnie wygląda ta kurtyna i wycięcie z niej boxa z treścią strony.
Natomiast tekst na stronie się mega zlewa i jest nieczytelny. Menu jest mega 'wchodzące' na główną treść. Większe od niej - przez co bardziej przykuwa uwagę.
Tekst strony wyśrodkowany, jasny - wręcz jarzeniowy! No i do tego ma różne czcionki - taz pogrubione, raz większe, raz mniejsze. To działa na minus - dla mnie jest totalnie nieczytelnie i chaotycznie.

Fajnie, że jest angielska wersja językowa ;)
Ogółem - dobrze wygląda z daleka (świetne macie to zdjęcie!).. ale chyba nie przeczytałabym na niej wszystkiego - serio męczy oczy :( a chyba na przeczytaniu Waszej strony zależy Wam najbardziej ?
rewersband

Post autor: rewersband »

dzięki za komentarz. Nad tekstem popracujemy. Jest go sporo bo szczerze powiedziawszy zawsze jest to jakiś sposób na pozycjonowanie strony , słowa kluczowe itp...

Generalnie z tego co widzę po statystykach mojej stronki klienci wchodzą głównie na demo zespołu. czasu poświęcają na tekst najwięcej na demo dlatego tak się nie martwię tymi jarzącymi literkami ale oczywiście w najbliższym czasie postaram się trochę uporządkować

Dzięki za komentarz :)

pozdrawiam

Marcin
www.rewersband.pl
dywyn
Kontakt:

Post autor: dywyn »

Graficznie strona mi się podoba/ Tekst ze strony głównej jest nasycony słowami kluczowymi do przesady - ok :) Tyle, że stopka to już jazda po naprawdę cienkim lodzie i radziłbym ją usunąć.
ODPOWIEDZ