Witam, poszukuję osoby chętnej do założenia forum internetowego. Jestem grafikiem, projekt to nie problem. Ponad to mam już jeden gotowy layout i pragnę wcielić go w życie więc jeśli ktoś ma pomysł na forum, zapraszam na pw. Interesują mnie kierunki w stronę grafiki, tajników grafiki i webmasteringu oraz/lub wielotematyczne ale jestem otwarty na propopzycje. Oferuje, system, hosting, domene, mailbox, konta fileserve, różnorakie mini upominki(np. gry tj. Crysis 2 czy DriverSF lub peryferia komputerowe, myszki, klawiatury, hdd - mam dostęp do takich bajerów), szate. Projekt oprę o phpBB3, dwa lata pracowałem na IPB3 i trzy lata na vBulletin3/4 i nic nie jest tak elastyczne i czytelne jak phpBB3.
Zainteresowanym mogę udostępnić link do wspomnianego powyżej "gotowego layouta" i przykładowej tematyki forum.
Wymagania nie są wygórowane dla osób, które naprawdę chcą coś zdziałać i czują się na siłach: minimum 18 lat, znajomość php, w tym systemu phpBB3 (instalacja modyfikacji, modyfikowanie kodu forum, zarządzanie, konfiguracja skryptu).
Mile widziana umiejętność korzystania z Photoshop'a lub kodowania projektów do html/css//php
Ps. jeśli chcesz założyć forum n/t Counter strike czy warez, daruj sobie.
Chętnych zapraszam na PW!