[PHP] plik .htaccess i robot googla

Języki, których efekty są wykonywane po stronie serwera. PHP, ASP czy CGI w połączeniu z bazami danych SQL dają niezwykłe możliwości budowy i zarządzania stron WWW. Tu zadajemy pytania oraz demonstrujemy kod, z którym mamy problem.
insular
Nowy
Nowy
Kontakt:

[PHP] plik .htaccess i robot googla

Post autor: insular »

Panowie stworzyłem osobno kilka stron z frazami kluczowymi które dobrze się pozycjonują
ale są to tylko treści pod wyszukiwarkę, teraz chcę je przekierować na kategorie już bezpośrednio
do sklepu internetowego za pomocą .htaccess /
czy google po takiej ingerencji zczytuje do pozycji pod dane słowo kluczowe w wynikach wyszukiwania ze strony z której jest przekierowanie czy na stronę na która jest przekierowanie ? [ generalnie strona na która jest przekierowanie na dzień dzisiejszy nie ma żadnej pozycji w google, jest nowa]

a co za tym idzie czy mogę przekierować wszystkie strony z dobrymi pozycjami poprzez
.htaccess bezpośrednio do nowego sklepu internetowego by bezpiecznie zwiększyć ruch ?

z góry dzięki za wyjaśnienie
AndyPSV
Kontakt:

Re: [PHP] plik .htaccess i robot googla

Post autor: AndyPSV »

to jest spamowanie;

jedyne co mozesz zrobic to linki wstawic do swojego sklepu; kup lepiej pozycjonowanie SEO u jakies firmy na slowa kluczowe i przestan sie bawic w to

nie warto.
ODPOWIEDZ