Rozwinięte posty w Wordpress jako formularz wpisu firmy

Języki, których efekty są wykonywane po stronie serwera. PHP, ASP czy CGI w połączeniu z bazami danych SQL dają niezwykłe możliwości budowy i zarządzania stron WWW. Tu zadajemy pytania oraz demonstrujemy kod, z którym mamy problem.
emilo1
Kontakt:

Rozwinięte posty w Wordpress jako formularz wpisu firmy

Post autor: emilo1 »

Założyłem sobie stronę na wordpresie i chciałem tam stworzyć katalog firm a że nie ma dobrego dodatku na takie coś to postanowiłem zrobić to na tym co ma w sobie w wordpress czyli na postach. Doinstalowałem dodatek do stworzenia nowej zawartości "content type" gdzie we wpisie dodałem nowe pola adres,www,telefon itp. Stworzyłem taksonomię i wszystko ok działa. Gdy wchodzę dokonać wpisu są wszystkie te funkcje. Po wypełnieniu publikuję. I tutaj problem - publikuje się tylko tytuł i treść (standardowe), natomiast tagi,adres,www itd. nie. Co może być przyczyną? Proszę o pomoc. Można zobaczyć problem na http://www.znajdziesz-tu.pl w dziale "Baza firm" po prawej stronie. Z góry dziękuję i będę wdzięczny Pozdrawiam
www.skrypty.pro
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Rozwinięte posty w Wordpress jako formularz wpisu firmy

Post autor: www.skrypty.pro »

Możesz udostępnić kod strony??
emilo1
Kontakt:

Re: Rozwinięte posty w Wordpress jako formularz wpisu firmy

Post autor: emilo1 »

Tzn. jaki kod? - wolałbym wszelkie kody tylko poprzez prywatne wiadomości lub gg 5821677. A żródło kodu strony to jest czy jakiś inny?
ODPOWIEDZ