Proszę o ocenę
http://www.weronikakociolek.cba.pl/
Pozdrawiam
[www]weronikakociolek.cba.pl]
-
www.skrypty.pro
- Nowy

- Kontakt:
Re: [www]weronikakociolek.cba.pl]
Kolego dałeś tą stronę tutaj faktycznie do oceny czy bardziej z racji na pomoc dla tej osoby?
Ja kolega może zauważył obie strony są z pod tej samej mojej bandery. A jeżeli nawet miało by to tej dziewczynce pomoc to chyba chwała wam za to.
Od siebie pod ocenę poddaje sam projekt
Dziękuje
Od siebie pod ocenę poddaje sam projekt
Dziękuje
-
LivingHatred
- Nowy

- Kontakt:
Strona ogólnie ładna, ale do mnie nie przemawia. Niestety co najmniej raz w tygodniu dostaję na skrzynkę tego typu prośby i pewnie już z tego powodu tylko niektóre wzbudzają we mnie silne emocje. Reszta ginie w hmmm... szumie informacyjnym.
By strona przyniosła większy efekt, moim zdaniem warto byłoby zadbać o elementy, które spowodują hmmm... nawiązanie kontaktu emocjonalnego z tym dzieckiem oraz rodzicami. Na jednej z takich strony widziałem np. rysunek z prośbą zrobiony przez takie dziecko - masakra.
By strona przyniosła większy efekt, moim zdaniem warto byłoby zadbać o elementy, które spowodują hmmm... nawiązanie kontaktu emocjonalnego z tym dzieckiem oraz rodzicami. Na jednej z takich strony widziałem np. rysunek z prośbą zrobiony przez takie dziecko - masakra.