Zagadnienia związane z pozycjonowaniem stron WWW, reklamą kontekstową i linkami sponsorowanymi. Dyskutujemy robotach wyszukiwarek, skuteczności, pomysłach i nowych trendach związanych z promowaniem stron WWW w wyszukiwarkach.
Cześć - mam problemik - odpowiadam m.in. za promocję strony www.mobiks.pl i zauważyłem następującą kwestię - mianowicie gdy kopiuję frazę z forum i wklejam do google to mi nie wyświetla żadnych wyników... Dlaczego tak się dzieje? ze wszystkich innych stron/podstron znajduje a forum nie - a przeciez tam własnie chcialem dodawac posty, ktore beda przynosic odwiedzajacych - musdzę jak najszybciej zlecić jakieś zmiany ale chciałbym wiedzieć co może być przyczyną takiej sytuacji...
Wanderer7 pisze:Cześć - mam problemik - odpowiadam m.in. za promocję strony http://www.mobiks.pl i zauważyłem następującą kwestię - mianowicie gdy kopiuję frazę z forum i wklejam do google to mi nie wyświetla żadnych wyników... Dlaczego tak się dzieje? ze wszystkich innych stron/podstron znajduje a forum nie - a przeciez tam własnie chcialem dodawac posty, ktore beda przynosic odwiedzajacych - musdzę jak najszybciej zlecić jakieś zmiany ale chciałbym wiedzieć co może być przyczyną takiej sytuacji...