http://mevius.kompz.org/kompz.jpg
[layout] Kompz.org
Re: [layout] Kompz.org
design jest bardz dobry - moim zdaniem nic nie trzeba dodawać, może troche górny obraze zminiejszyć na wysokość minimalnie. 9.5/10
P.S.
Skąś to znam, ktoś ten lay chyba chciał niedawno sprzedać na WI.pl
P.S.
Skąś to znam, ktoś ten lay chyba chciał niedawno sprzedać na WI.pl
nie jest to bdb design... nie chcial bym byc w skorze modemowca ktory chce sobie przejrzec serwis... chyba bym poszedl oddac godzinnego stolca zanim by sie strona zaladowala :] mysle ze powinno byc to troszke bardziej wyraziste, dodaj troszke kolorow
ps. ale ukulalem to sformulowanie
ps. ale ukulalem to sformulowanie
zauważ że to est jPG wiec pocięty i troszkę zoptymalizowany powinien mniej zajmować 
ja oceniałem wygląd, a nie objętość pliku. 
Zoptymalizowany zajmie mniej ale czy pocięta grafika zajmuje mniej niż cała? Chyba nie bardzo. Layout przyjemny ale nie przesadzałbym z optymizmem.zauważ że to est jPG wiec pocięty i troszkę zoptymalizowany powinien mniej zajmować
5.5/10
alez oczywiscie. ale dobrze i z glowa pociety.artifact pisze:Zoptymalizowany zajmie mniej ale czy pocięta grafika zajmuje mniej niż cała? Chyba nie bardzo.
co do samego projektu - nie podoba sie mi i tyle. kolorystyka jest tu beznadziejna, poziome linie okropne. takie linie nie podobaly mi sie nigdy choc przyznac im trzeba ze kiedys byly modne. dawno temu.
nie dalbym wiecej niz 2.5-3/10.
w sumie zgadzam sie z toba... nic dodac nic ujac
te 9.5/10 mnie troche rozbawilo...
te 9.5/10 mnie troche rozbawilo...
Moim zdaniem spox.
Nawet wiem skąd zdjęcie dyskietki masz
Podoba mi się
Ocena 8/10
Nawet wiem skąd zdjęcie dyskietki masz
Podoba mi się