[WWW] michalpacek.pl portfolio
[WWW] michalpacek.pl portfolio
Witam, Postanowiłem poprosić o ocenę mojej strony "portfolio" http://www.michalpacek.pl, chętnie poznam wszelkie sugestie co można by w niej zmienić, poprawić użyteczność, grafikę czy kod. Z góry dzięki za opinie.
Re: [WWW] michalpacek.pl portfolio
Wszystko ok, nie pasują mi tylko te nawiasy w menu tj. { oraz }
Mi jako webmasterowi się to bardzo podoba, jest to takie podkreślenie dla zwykłych ludzi, że on robi rzeczy których oni nie rozumieją przez co zdobywa szacunek i respekt od takdomel pisze:Wszystko ok, nie pasują mi tylko te nawiasy w menu tj. { oraz }
tobie jako webmasterowi sie podoba tylko pytanie czy strone robisz dla webmasterów czy wręcz przeciwnie. Osobiście nie uważam żeby pokazywały, że webmaster potrafi coś czego oni(odwiedzający) nie rozumieją.
Nawet gdyby tak było to byłby fatalny przekaz. Jesli chcesz pokazać komus, że czegość nie rozumie a ty tak (czytaj jest od ciebie głupszy) choćby nie wiem jak bardzo było by to prawdziwe to tylko zrazisz do siebie klientów.
Przechodządz do samej strony ogólnie bardzo ładna. Oprócz nawiasów( które także uważam za zbędne) zauważyłem jeszcze 2 rzeczy.
Tekst pojawiający sie pod linkami menu jest kiepskiej jakości dopiero po chwili się poprawia. Nie wiem czego tam używasz ale dla zwykłego obrazka nie powinno być takiego problemu(zwłaszcza, że masz tam jednolite tło).
I druga rzecz poczatek tekstu pod "portfolio" jest czymś przesłaniany chyba.
Nawet gdyby tak było to byłby fatalny przekaz. Jesli chcesz pokazać komus, że czegość nie rozumie a ty tak (czytaj jest od ciebie głupszy) choćby nie wiem jak bardzo było by to prawdziwe to tylko zrazisz do siebie klientów.
Przechodządz do samej strony ogólnie bardzo ładna. Oprócz nawiasów( które także uważam za zbędne) zauważyłem jeszcze 2 rzeczy.
Tekst pojawiający sie pod linkami menu jest kiepskiej jakości dopiero po chwili się poprawia. Nie wiem czego tam używasz ale dla zwykłego obrazka nie powinno być takiego problemu(zwłaszcza, że masz tam jednolite tło).
I druga rzecz poczatek tekstu pod "portfolio" jest czymś przesłaniany chyba.
Dzięki za opinię, rzeczywiście uznałem że nawiasy może niekoniecznie pasują, zmieniłem trochę wygląd menu, @lobo efekt zwolnionego pojawiania się podpisów pod menu zrobiłem celowo:) a same podpisy może są faktycznie trochę nieczytelna, ale czcionka jest tak podobna do mojego odręcznego pisma, że nie będę już zmieniał, a 'poczatek tekstu pod "portfolio"' poprawiłem, jeszcze raz dzięki.