[projekt] moj homepage
[projekt] moj homepage
baardzo dawno nic tutaj nie dalem do oceny.. wiec daje. wersja beta mojego homepage'a... jezeli sie przyjmnie ta wersja to chyba juz bede pracowal nad kodem strony... pprosze o konstruktywne uwagi
aha.. tam gdzie jest ta kopalnia i bloki miaa byc taka mala prezentacja we flashu. sylwester 2004 wszystkiego najlepszego itd. z tylu mialy blyskac 'fajerwerki'
w tym miejcu pojawiala by sie co jakis czas nowa scenka.. pocztek wiosny, wielkanoc, wakacje itd.
http://www.zappelin.webpark.pl/
aha.. tam gdzie jest ta kopalnia i bloki miaa byc taka mala prezentacja we flashu. sylwester 2004 wszystkiego najlepszego itd. z tylu mialy blyskac 'fajerwerki'
w tym miejcu pojawiala by sie co jakis czas nowa scenka.. pocztek wiosny, wielkanoc, wakacje itd.
http://www.zappelin.webpark.pl/
-
budek vel. fu3ak
- Przelotem

Re: [projekt] moj homepage
a ja skąś to znam
co????
-
budek vel. fu3ak
- Przelotem

gdzies widzialem cos podobnego jezeli chodzi o kompozycje (kolory, gradienty no i te paski)
nie mowie o obrazku ani logo, ew układzie 2 kolumnowym
nie mowie o obrazku ani logo, ew układzie 2 kolumnowym
wszystko robione bylo z glowy... nie wzorowalem sie na zadnej innej stronie.. po prostu usiadlem i zrobilem
Moim zdaniem jest trochę zbyt jasno, ale poza tym nie mam zastrzeżeń.
6/10.
6/10.
nie wiem czemu
ale przypadł mi do gustu ten lay. 
skromnie ale całkiem całkiem.
przydało by się coś dodać. nie wiem co, ale coś napewno.
jest ok.
skromnie ale całkiem całkiem.
przydało by się coś dodać. nie wiem co, ale coś napewno.
-
Mayhen
- Nowy

- Kontakt:
bardzo jasne, momentami zbyt jasne. Dzieki temu widac dobrze tekst, ale nie ma na czym zawiesic oka. te dzue przestzrenie sprawiaja jednoczesnie estetycznosci i wrazenie lekkosci ale tez niedokonczenia.
Wszystko jest takie proste, pod linijke jakby robione. Dodaj pare szczegolikow, w tej kolorystyce bo ta jest b. dobra.
6/10
Wszystko jest takie proste, pod linijke jakby robione. Dodaj pare szczegolikow, w tej kolorystyce bo ta jest b. dobra.
6/10
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
To wysoko oceniacie, przyznam. Dla mnie strona jest poprawnie zrobiona, ale nie odstaje niczym od innych. Za jasno, kolory jakich na innych stronach masa, słaby top (w ogóle go nie ma), Maciek, mógłbyś sie postarać bardziej...
ps/ jak mówie - to tylko moja opinia
ps/ jak mówie - to tylko moja opinia
Trochę pusto i mało ciekawych rzucających się w oko drobiazgów...
Brak jakiegokolwiek menu nawigacyjnego - to strona czy tylko jedna plansza z adresami do innych?
No i nie wiem po co to logowanie. Co to daje? SPAM?
Wg. mnie jeśli trzeba się będzie rejestrować na stronie by mieć dostęp do menu i innych podstron to mało osób w ogóle tu zajrzy...
Ocena: 4/10
Brak jakiegokolwiek menu nawigacyjnego - to strona czy tylko jedna plansza z adresami do innych?
No i nie wiem po co to logowanie. Co to daje? SPAM?
Wg. mnie jeśli trzeba się będzie rejestrować na stronie by mieć dostęp do menu i innych podstron to mało osób w ogóle tu zajrzy...
Ocena: 4/10
to nie jest logowanie tylko shoutbox (ksiega gosci) mistrzu
Tam sa dwa pola : nick i wpis
)))
No to ciekaw jestem jak się wpisy dodaje jak nie ma przycisku wysyłania... 
enter - to taki przycisk na klawiaturze 
Oczywiście tło troche za jasne. Nie wiem po co ci miejsce na tekst tam gdzie jest: "Nowa wersja nadeszła!". Jeśli każdy może dodać wpis to tak może być, ale jeśli nie do dodał był jeszcze pole "hasło" lub zrobił, żeby możliwość wprowadzenia ukazała się gdy coś zrobimy (np. podamy hasło). Ocena strony to 6,5/10, ale ocena może wynieść 7/10 jeśli banner nie będzie przeszkadzał.