Nie moge zrobic screena filmu
Nie moge zrobic screena filmu
Dziwne pytanie mam bo dziwna sprawa... Otóż jak robie screena filmiku który puszczam przez winampa albo allplayera i wklejam to do photoshopa to jest czarna plama, a jesli filmik trwa to odgrywa mi sie w photoshopie. Mial ktos kiedys takie cos? Czy to jest jakies ustawienie w systemie a moze wirus?
Re: Nie moge zrobic screena filmu
CrystalPlayer jedną z funkcji jest zrzut ekranu 
Też miałem podobny problem, polecam HyperSnapDX - jest w nim opcja pozwalająca na robienie zrzutów z interfejsów DirectX czyli można robić zrzuty z filmów i gier 3d nawet na pełnym ekranie.
Żaden wirus ani błąd, po prostu wideo odgrywane jest w tak zwanej nakładce, czyli innym trybie graficznym którego standardowy zrzut ekranu nie "łapie".
Należy użyć odpowiednich programów. Np właśnie tych co zostały już wymienione w tym temacie.
Ja jednak polecam The KMplayer ma on bardziej zaawansowane opcje i jest lżejszy. Używa własnych wbudowanych kodeków dzięki czemu nie trzeba się martwić ze jakiś film nie pójdzie.
Należy użyć odpowiednich programów. Np właśnie tych co zostały już wymienione w tym temacie.
Ja jednak polecam The KMplayer ma on bardziej zaawansowane opcje i jest lżejszy. Używa własnych wbudowanych kodeków dzięki czemu nie trzeba się martwić ze jakiś film nie pójdzie.
Wcisnij PAUZE a następni zrób screen'a. Powinna pomóc, daj znac