Witam,
chciałem Was prosić o ocenę funkcjonalności strony ?
wiadomo, że samemu patrzy się na to zupełnie inaczej :/ i dopiero po dłuższym czasie użytkowania wyłapuje się pewne niedociągnięcia ...
http://www.s-exclusive.pl
Funkcjonalność.
-
rafalfilipkowski
- Nowy

Re: Funkcjonalność.
Taki ładny temat, a taka brzydka strona. Wydaje mi się, że splash nie powinien być cały z flash'a, ponieważ trudniej wypozycjonować pierwszą stronę, która raczej musi być pierwsza w wyszukiwarkach, a nie podstrona start.php Więc nawal sporo tekstu w jednym divie a w drugim obok umieść animacje flash z tą laską. Logo mi się nie podoba, jakoś nie przekonuje do tej strony, chociażby powiększ pierwszą literkę. Różne kroje czcionek oraz ich rozmiary na jednej stronie nie za bardzo współgrają. Trochę dziwnie podzielona ta strona w wyższych rozdziałkach wygląda jak dwa przecięte kwadraty. Dodaj styl CSS do pól formularza kontaktowego, oraz zrób coś z tymi napisami, bo są prawie nie widoczne. Hmmm, suwaki w stronie, nie za dobrze to wygląda. Jakby cała strona nie miała suwaka, to jeszcze by jakoś przeszło. Przy przeglądaniu foto po najechaniu na cyferkę powinien wyświetlać się kursor rączki, a nie strzałeczki. Co do Pań, to pierwsza lepsza, Kaja, wygląda na zadbaną, zgrabną, pewnie można by było z nią się fajnie zabawić, reszta niby lepsza, gorsza, zależy kto co lubi, ale widziałem tam jednego kaszalota, aż się przestraszyłem.
Więc bierz się za porządki, a nie tylko dupy Ci w głowie
Pozdrawiam
Rafał
Więc bierz się za porządki, a nie tylko dupy Ci w głowie
Pozdrawiam
Rafał
-
LivingHatred
- Nowy

- Kontakt:
Re: Funkcjonalność.
Dziwny ten lay. Menu gdzieś tak na środku, litery chyba nieco za duże...