Chciałbym wiedzieć co sądzicie o stronie naszej szkoły
Robi ją nasz nauczyciel od informatyki. Zobaczcie na co go stać...
URL: http://www.spbrzozow.republika.pl
Może wreszcie przejrzy na oczy...
Interesują mnie szczególnie słowa pochwały jeśli jakieś się znajdą
Nie krępujcie się
Wpiszcie mu się do księgi gości
P.S. Szkołę w przeciwieństwie do strony mamy naprawdę ładną
Cyberchild pisze:hmm, słowa pochwały powiadasz - jakoś nie moge niczego wymyśleć
W sumie to dość szybko wchodzi, ale nic poza tym
Właśnie dlatego byłem ciekaw czy cokolwiek się znajdzie... Bo sam jakoś nie mogłem niczego się doszukać
Proszę o ocenę innych mojego nauczyciela od informy!
[-] ten onMouseOver na menu, robi tak ze nic nie moge przeczytac
[-] czcionki nie dobrane
[-] za dużo JS
[-] Flashka do d....
[-] grafika 0
[-] w linkach nie ma www.er.pl:D (joke)
cóż, ja bym osobiście tej strony jakoś nie skrytykował. widać, że autor ma dosyć mętne pojęcie o webmasterstwie, i że gdzieś kiedyś coś czytał o apletach Java. grafikę pozostawię bez komentarza, ale wg mnie strona jest dosyć funkcjonalna. jest trochę informacji o szkole i mieście, a taka chyba powinna być funkcja witryny.
ogólnie 5/10
Strona mojej podstawówki jest znacznie... jakby to powiedzieć...brzydsza. Jeśli chcecie ją zobaczyć to dam potem link. A co do tej to taka sobie.
Ocena 3+/10.
Michał Szymczyk pisze:Widać, że autor ma dosyć mętne pojęcie o webmasterstwie, i że gdzieś kiedyś coś czytał o apletach Java.
Błąd W ogóle nie czytał o apletach. Ten aplet jak i wiele innych uzyskał dzięki programowi Anfy stworzonemu do tworzenia podstawowych efektów na apletach java.
Michał Szymczyk pisze:Widać, że autor ma dosyć mętne pojęcie o webmasterstwie, i że gdzieś kiedyś coś czytał o apletach Java.
Błąd W ogóle nie czytał o apletach. Ten aplet jak i wiele innych uzyskał dzięki programowi Anfy stworzonemu do tworzenia podstawowych efektów na apletach java.
jaki z niego musi byc LOL :], no ale coz - jemu chociaz za to płaca pewnie :]