filmik we flashu cs3

Technologia Flash, czyli animacja na potrzeby stron WWW to świat daleko odbiegły od zwykłego programowania i kodu. Zapytaj o pomoc i podziel się z nami Twoimi problemami z zakresu Flasha.
darisz

filmik we flashu cs3

Post autor: darisz »

Witam! Importuję sobie filmik do Flasha cs3 za pomocą polecenia Importuj Wideo. Ale niestety filmik odtwarza się tylko raz i się zatrzymuje. Chciałbym żeby filmik odtwarzał się w pętli. Jak to zrobić?
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: filmik we flashu cs3

Post autor: Marek_bf »

Za mało informacji dotyczących sposobu importu podałeś.
darisz

Re: filmik we flashu cs3

Post autor: darisz »

Dobrze, podaję zatem parę szczegółów dotyczących importu. Importowałem plik z rozszerzeniem flv. Wybrałem menu Plik->Importuj->Importuj Wideo, następnie podałem ścieżkę dostępu do pliku, dalej wybrałem pobieranie progresywne z serwera internetowego, później karnacja - brak i na koniec dałem zakończ. Po powyższych czynnościach do dokumentu wklejony został filmik. I chciałbym, aby ten filmik był odtwarzany w kółko. Powyższy problem można rozwiązać wklejając film bezpośrednio na listwę czasową, ale zależy mi na jak najmniejszym rozmiarze pliku wynikowego, dlatego wolałbym, aby filmik był wczytywany z zewnętrznego pliku.
ODPOWIEDZ