Flash wielki START
Flash wielki START
Witam chodząc po stronach natykam sie na coraz wieksza liczbę banerów animacji flash czy nawet całych stron zrobionych w tej technologii dlatego postanowilem zaglebis sekrety i tajemnice flasha jako ze w tym temacie jestem w 100 % nowy mam do was drodzy forumowicze kilka podstawowych pytań jaką wersje flasha polecacie czy są jakieś darmowe wersje... mam jeszcze jedno pytanie ściągnąłem flasha 5 zrobilem na nim z 2 podstawowe animacje i postanowiulem stworzyc prosta prezentacje pare zdjeć jakis text i tu mam maly problem zdjecia juz importowalem ale jak stworzyc jakies ciekawe efekty przejscia pomiedzy poszczegolnymi zdjeciami ? moze macie w sieci jakis poradnik kurs albo toutrial na ten temat z gory wielkie dzieki pozdrawiam
Re: Flash wielki START
najlepsza wersja - aktualna , chocaiz ja robie na 8 profesional i jestem zadowolnoy,
darmowe - tylko triale
fajne przejscia - poszukaj np www.flashkit.com i wiele innych stron, a chodzi tu po prostu o polaczenie animacji z AS.
duzo porad znajdziesz na tym forum.
darmowe - tylko triale
fajne przejscia - poszukaj np www.flashkit.com i wiele innych stron, a chodzi tu po prostu o polaczenie animacji z AS.
duzo porad znajdziesz na tym forum.
Dla mnie nie, a dla Ciebie? Jak sądzisz? Typowe RTFM
Przecież wiadomo, że trudność wykonania czegoś zależy od doświadczenia wykonawcy.
true true... hehe