[Wykonam]Najtańsze pozycjonowanie na rynku! Bez gwiazdek!

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
newbie34

[Wykonam]Najtańsze pozycjonowanie na rynku! Bez gwiazdek!

Post autor: newbie34 »

Witam wszystkich;

Jeżeli masz stronę internetową i chcesz aby generowała duży ruch i przynosiła zyski, niezbędne jest pozycjonowanie w Google.
Doskonale orientuje się w cenach pozycjonowania na rynku. Wiem, że 99% tych ofert kosztuje dużo za dużo w stosunku do nakładów pracy.

Dlatego proponuję swoje usługi - pozycjonowaniem zajmuje się zawodowo (tzn. jest pozycjonerem w jednej z firm i zajmuje się tym na co dzień - pozycjonując strony naszych klientów) Posiadam ku temu odpowiedni sprzęt i oprogramowanie.

Nawet jeżeli Twój budżet na pozycjonowanie jest nie wielki - napisz, na pewno się dogadamy a Twoja strona będzie się pieła w Google pod wybranymi przez Ciebie frazami/słowami.

Pokrótce mówiąc "Nigdy nie byłeś tak blisko dobrego i tak taniego przez duże T pozycjonowania"

Od razu zaznaczam, iż nie stosuje technik spamerskich, nie etycznych. Moja oferta jest bez gwiazdek - tzn. że nie ma żadnych ukrytych punktów przez które moja propozycja przestała by być tak atrakcyjna. Po prostu oferuje Ci skuteczne a zarazem najtańsze pozycjonowanie na rynku.

mail(prywatny) do mnie: [email protected]

Serdecznie zapraszam.
ODPOWIEDZ